IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че по-голямата възрастова разлика е добра за вас

28 март 2015 13 00

Историята познава много двойки с драстична разлика в годините

Джони Деп и Амбър Хърд имат 23 години разлика във възрастта, а наскоро се ожениха; Снимка: Getty Images

Джони Деп и Амбър Хърд имат 23 години разлика във възрастта, а наскоро се ожениха; Снимка: Getty Images

Намирате ли се във връзка, в която един от двамата е доста по-голям от другия? Или пък си мислите, че никога не бихте могли да бъдете с някого, който е значително по-млад или по-възрастен от вас?

Голямата възрастова разлика обикновено е проблем, но историята познава много двойки, които се обичат въпреки годините си.

Сред звездните семейства също има такива, които са щастливи, макар че мъжът и жената имат помежду си сериозна разлика във възрастта.

Това са например, Брус Уилис и 24 години по-младата от него Ема Хеминг. Майкъл Дъглъс пък е по-възрастен с 25 години от своята любима Катрин Зита-Джоунс. Джони Деп и красивата Амбър Хърд ги делят 23 години.

И така, ако все още имате съмнения дали по-голямата възрастова разлика е добра за вас, ето няколко причини, които могат да ви убедят:

1. Различни нива на зрялост

Нещо като неписано правило е, че момичетата съзряват емоционално по-бързо, в сравнение с момчетата. Като цяло обаче всичко е строго индивидуално и една дама на 25 може да мисли като 35-годишна, както и един мъж на 30 може все още да бъде в периода между 20 и 22 години. Разбира се, обратните случаи също не са изключени. Ако с партньора ви обаче имате близки нива на зрялост, годините всъщност не са нищо друго, освен числа.

2. Личността е важна

Съдете човека не по това на колко години е той, а каква е неговата същност. Все пак вие се влюбвате в личност, а не в личната му карта или неговия акт за раждане. Ако имате чувства към този човек и той ви кара да се чувствате щастливи, само това има значение.

3. Общи интереси

Ако въпреки голямата разлика във възрастта, вие и вашият партньор обичате да се забавлявате по един и същи начин, то годините не би трябвало да бъдат проблем. Щом двамата прекарвате свободното си време заедно и ви е приятно, няма нищо по-хубаво от това. Годините не са определящи, за разлика от интересите.

4. Предимствата на зрелостта

Някои хора са на мнение, че по-възрастният партньор до тях е точно това, от което имат нужда. По-големите хора като цяло са по-зрели, улегнали и уверени. Не всички по-млади хора пък разбират живота така, че да го прекарват по заведения и клубове. За човек, който се интересува от по-сериозни неща за възрастта си, голямата разлика в годините дори е много подходяща.

5. Имате силна връзка помежду си

Това е нещо, за което много хора мечтаят – без значение на колко години са те и на колко години са техните партньори. Ето защо се радвайте на това, че сте намерили човек, с когото наистина имате силна връзка. Подарете си удоволствието да бъдете с някого, който умее да ви разбира, вместо да се притеснявате за разликата във възрастта ви.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари