IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с жена Стрелец

1 април 2015 11 35

Кои са отличителните характеристики на тази зодия

Катрин Хейгъл; Снимка: Jack Guy

Катрин Хейгъл; Снимка: Jack Guy

Жената Стрелец е любознателна и постоянно любопитна. Тя винаги търси истината и обича да „изследва“ човека, докато разговаря с него.

Ето защо не се учудвайте, че на среща с дама с този зодиакален знак може да ви се наложи да водите разговори на различни теми – от политика, през религия, до сексуални предпочитания. За жената Стрелец няма тема табу, особено ако иска да намери отговора, който я вълнува.

Представителките на тази зодия са гъвкави и изключително очарователни. Те се радват на всеки опит, с който се сблъскват по пътя си. Освен това дамите Стрелец са искрени и независими – съблазнителна комбинация за доста господа. Именно защото е независима, жената Стрелец не обича някой да ѝ поставя ограничения.

Любовни отношения с жена Стрелец:

Любовта е една от вечните загадки за дамите, родени с този зодиакален знак. По тази причина те я смятат едновременно за „най-мечтаната награда“ и „най-скритото съкровище“. Жената Стрелец се нуждае от мъж, който може да обясни тайната на любовта и най-вече защо е избрал да бъде точно с нея.

Понякога тя се страхува от интимността и много често намира подходящия партньор сред приятелите си. Ако до себе си имате дама със зодия Стрелец, трябва да знаете, че тези дами са честни и може да им се доверите. Дори жената Стрелец да е влюбена обаче, тя отново може да се прави на недостъпна и независима, което пък допълнително засилва нейния чар.

Дамите с този зодиакален знак обичат приятелството и искат от партньора им да бъде и техен приятел – също като тях да споделя любовта към истината и познанието. Взаимоотношенията с жена Стрелец често са активни и енергични, изпълнени със странни и далечни пътувания (както метафорични, така и действителни).

Представителките на нежния пол с тази зодия се вълнуват изключително много от новите неща, затова и техните половинки в живота трябва да бъдат начетени и да обичат да пътуват до различни места. Това е необходимо, за да може мъжът да отговори на потребностите на любимата си жена Стрелец, да споделя нейната философия за живота като цяло. По отношение на лоялността – жената Стрелец е предан партньор.

Сексът с жена Стрелец:

От нея трябва да очаквате пожар в спалнята – точно както от другите огнени знаци. Жената Стрелец подхожда към секса като към чисто физическо изживяване и понякога е способна да игнорира емоционалността му.

Въпреки това дамите с тази зодия имат нужда от умни сексуални партньори, които умеят да се наслаждават на разнообразието от физически преживявания и да ги усещат точно като тях.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари