IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да го спечелите за 7 дни

3 април 2015 14 28

Трябва просто да следвате схемата...

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Имате готин колега/състудент и умирате да го опознаете. До момента обаче той сякаш не ви забелязва и е време да вземете нещата в свои ръце.

Ето и какво трябва да направите, за да си уредите гореща среща с него и то в рамките на седем дни:

1 ден: Размяна на погледи

Важно е да установите контакт с очи. Това е първата улика за интерес към другия, а той трябва да разбере, че имате такъв. Все пак не го гледайте вторачено часове наред, защото може да ви помисли за луда или за потенциална преследвачка.

2 ден: Представете се

Опитайте се да заформите кратък разговор с него. Тъй като имате обща среда (офиса, университета) не сте съвсем непознати, така че все ще намерите за какво да го заговорите. Важно е да вложите и някаква оригиналност, за да ви запомни.

3 ден: Провокирайте интерес

Ако предния ден сте успели да го заговорите, има голяма вероятност този път той пръв да го направи. Това до известна степен ще ви покаже дали има интерес към вас. Очевидно сте привлекли вниманието, но сега трябва да разпалите интереса му. Ако ви покани на обяд или на кафе, не се колебайте.

Задавайте максимално много въпроси и слушайте какво ви говори. Не мълчете като риба, мъжете обичат екстровертните жени, ала и не си разказвайте живота от веднъж.

4 ден: Пасивно следене

Няма нищо лошо да му изпратите покана за приятелство във Фейсбук. Може и той да го е направил вече. Разгледайте внимателно профила му, за да добиете представа за интересите, които не е вметнал в предишните ви разговори. Огледайте приятелите му, изровете максимално много информация от предоставеното.

5 ден: Поканете го на събитие

Съобразно интересите му измислете някакво бързо събитие (концерт, маратон, изложба...). Поканете своите приятели онлайн и включете и него. В най-добрия случай, той ще приеме, а когато излезете не го гледайте влюбено, обърнете повече внимание на приятелите си. Това ще засили интереса му и желанието да спечели вашето внимание.

6 ден: Оставете го да ви преследва

Вие свършихте достатъчно работа, време е да съберете плодовете от труда си. Не го търсете, не му пишете, не му звънете. Топката е в неговите ръце.

7 ден: Когато най-накрая ви покани на среща

Запазете спокойствие. Облечете секси рокля, сложете лек грим, парфюм и демонстрирайте пълна увереност. Флиртувайте смело, но запазете горещите еротични фантазии само в главата си. На финала на вечерта може да го дарите само с целувка, все пак трябва да се потруди за останалото.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

за любовта ( преди 8 години )
Опитах тази стратегия. Не проработи. Започна да бъда себеси. И вече сме заедно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lovelove ( преди 8 години )
Това е много добра стратегия, но аз пробвах и не стана. Той помисли, че съм луда.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
По-големи глупости не бях чел. Успех на жените, които ще изпробват тази стратегия...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар