IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-неподходящите моменти да ровите в телефона си

10 април 2015 11 01

Кога ви грози грандиозен скандал

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ново изследване показва, че 68 % от жените се чувстват застрашени от телефоните на своите половинки. Те смятат, че мобилните им устройства са по-важни от тях, тъй като често губят вниманието на партньора си, който предпочита да се рови из смартфона си.

„Както мъжете, така и жените са съгласни, че технологиите улесняват изневярата. Дамите обаче са по-тактични и сдържани, когато са във връзка и рядко приоритизират мобилното устройство пред партньора си“, твърди Виктория Милан, изпълнителен директор на компанията Sigurd Vedal и поръчител на проучването.

Ако искате да живеете в мир и хармония с вашата половинка, по-добре оставете телефона на страна особено в следните случаи:

На специално събитие

Рождени дни, сватби, кръщенета, празници – не само е грубо и обидно за останалите постоянно да цъкате по телефона си, но и убивате интимността между вас и любимата жена, която се чувства засрамена и не на място от вашето поведение.

По време на романтична вечеря

Ако ви е толкова скучно да излизате с нея, защо тогава се съгласихте на тази среща?

На романтична почивка

По време на ваканцията си хората обикновено искат да се отърсят от всичко, което им напомня за напрегнатото ежедневие – рутината, компютри, телефони. Не разваляйте почивката си и тази на вашата половинка, като я игнорирате заради телефона си.

След секс

Това е време за интимност, а не за чатене. Дори да искате да се похвалите с уменията на жена си в леглото, изчакайте поне докато тя напусне стаята. Подобно поведение е голяма обида за нея и не се изненадвайте, ако после ви удуши докато спите.

По време на спор

Какво правите? Пишете във Фейсбук статус „Споря с жена си“ ли? Наистина ли мислите, че в разгара на спора, ако се заровите в телефона си тя ще ви остави на мира и бурята ще утихне? Само във фантазиите ви. В действителност ще стане още по-лошо. Внимавайте, телефонът ви може да хвръкне през балкона всеки момент.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари