IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

9 причини, заради които заслужавате да ви зарежат

6 април 2015 08 00

Не се оплаквайте, сами сте си виновни!

Може би тук е една от причините, заради която Суки заряза Брадли; Снимка: gettyimages.com

Може би тук е една от причините, заради която Суки заряза Брадли; Снимка: gettyimages.com

Връзките са като децата – нуждаят се от постоянни грижи и внимание. И не се изненадвайте, ако тя ви зареже без да сте направили нищо „сериозно“ по ваша преценка. Дори да не кръшкате, да нямате пороци като хазарта и алкохола, това автоматично не ви прави добро гадже.

Ето и причините, поради които тя най-вероятно ще ви зареже, ако не го е направила до момента:

1. Не я гледате! Не е нужно да я зяпате в очите като послушно кученце, но за Бога, оставете този телефон поне за малко. Проява на елементарно уважение е да я гледате в очите, когато ви говори нещо важно или ви се обяснява в любов.

2. Опитвате се да оправите всичко! Хубаво е мъжът да има решения по важни теми, но всезнайковците, които винаги искат да оправят всичко са доста досадни. Не се дръжте с нея като с глуповата тийнейджърка и не ѝ давайте акъл на всяко второ изречение.

3. Комуникирате основно с SMS-и! Текстовите съобщения са добра опция, когато искате да зададете въпрос или да флиртувате, но за по-сериозни разговори се изисква да говорите и то очи в очи. Писането прикрива емоциите и издава неуважение и несериозност.

4. Не задавате въпроси! Прекалените въпроси са досадни, но пък ако никога не се интересувате как е минал денят ѝ и какво си мисли и чувства, тя ще остане с впечатление, че въобще не се интересувате от нея.

5. Оставяте я да взима всички решения! Вие мъж ли сте или какво? Никоя жена не иска да има до себе си „безгласна буква“, която няма собствено мнение и остава всичко на нейните плещи. Дори по-доминантните дами се отегчават от подобни връзки.

6. Игнорирате задачите ѝ! Когато ви помоли да свършите нещо, трябва да го направите. Във връзките се работи в тандем, тя не е Супермен!

7. Не може да държите ципа си затворен! Жените обичат спонтанността, но не може всеки път да го карате на бърз секс. Дамите предпочитат да има и романтика – среща, вечеря... Това ги кара да се чувстват по-специални и желани, а не „лесната плячка“, която винаги е на разположение.

8. Мълчите по време на спор! Мълчанието е злато, ала не във всяка ситуация. Разбираме, че не искате да задълбочите скандала, но ако всеки път не обелвате дума, за нея означава, че не полагате усилие да решите проблема.

9. Никога не се извинявате! Човек сте и със сигурност грешите. Ако обаче не умеете да признаете грешките си, само ще я накарате да се чувства зле. Вменяването на вина у другия и неприемането на собствените провали със сигурност ще съсипе връзката ви.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Георги ( преди 9 години )
Поредната некадърно преведена статия.Проявете малко оригиналност и съчинете нещо от вас!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар