IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с жена Козирог

8 април 2015 10 28

Кои са отличителните характеристики на тази зодия

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Жените Козирог са упорити, понякога могат да бъдат властни и обичат да преследват целите си докрай.

Тяхната независимост и вродени лидерски умения често са обект на завист, особено от хората, които не разполагат с тези качества.

Дамите с тази зодия са силни и макар че рядко губят самообладание, по-добре не рискувайте да разберете какво точно се случва, когато го направят. Те могат да устоят на всяка буря, на всяко разочарование или трагедия и да намерят начин да продължат напред и нагоре.

Жената Козирог трудно би се влюбила от пръв поглед. Тя не обича да губи времето си с безсмислени флиртове. За нея любовта е нещо много сериозно, с което човек не бива да си играе. Дамите, родени под този зодиакален знак, вземат нещата в собствените си ръце и често се опитват да контролират и своите любовни отношения.

Козирозите жени са проницателни и наблюдателни. Те прекарват известно време с техния обект на желания, за да го опознаят. Обикновено биха си позволили да допуснат някого повече, само ако преди това са го проверили и оценили по свой собствен начин. Разбира се, винаги съществува вероятност, когато жената Козирог да бъде „неподготвена“ и емоциите ѝ да надделеят.

Любовни отношения с жена Козирог:

Първоначалното впечатление може да се окаже грешно, когато става въпрос за дама с тази зодия. Въпреки че на пръв поглед тя е покорна в любовните си отношения, вродената независимост на жената Козирог никога няма да ѝ позволи тя да се превърне в „робиня“.

Тя е равностоен партньор в една връзка и ще остане до любимия си, когато нещата се усложнят. Перфектната връзка с жена с този зодиакален знак е комбинация от любов и сигурност. Добавете нотка непредсказуемост и вълнуващи изненади (дори и рядко) и ще добиете ясна представа какво е да бъдете с жена Козирог.

Сексът с жена Козирог:

И макар че тя иска да изглежда като въплъщение на студенина и спокоен прагматизъм, когато става въпрос за леглото, дамата с тази зодия е всичко друго, но не и това. Ще се радвате да разберете, че жената Козирог често е готова за страсти между чаршафите и още по-приятно – готова е за експерименти в секса. Тя не се нуждае от фантазии, а просто от емоционална връзка с партньора ѝ. Жената Козирог би се отдала истински само на силна, вежлива и секси половинка в спалнята.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Единствената Човешка ( преди 6 години )
Както е казал Соломон...имах всичко! По много от зодиака.Мит е недостъпност,вярност и сексапил.Всеки човек е индивидуалност-съвет към мъжете: не си губете времето..Разсеяни *няма възможност за реален анализ , асансьорът не се качва на втория етаж*Чувство за хумор"Ама ти ми каза по-често да се усмихвам, а и мистър Биийн така направи, и т и се смееше *Амбиция, пословична за златотърсачки * лаитмотив т.е (патриотичен порив) - Аз мога и сама да се грижа за себе си*-искам шнолата,защото ми пасва повече от всичко...Интимно" Ти го искаш, значи си ТАТАКО КАРЛО" -Аз просто ти се отдавам, ако може да не е длето, оформи си целите, сега защо да сме близо, Какво искаш и защоооКомуникация : чурулик,чурулик...заучени думи,натоварящо непрекъснато брътвежене, без смисъл и целЧестито на влюбените, на останалите-помогнах!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Simona P. ( преди 8 години )
Гордея се с зодията си.. ;) И с всички представителки ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
adi ( преди 8 години )
жените козирог са стабилни и добри аз мисла че зодия козирог е супер
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Цветан Наков ( преди 8 години )
Жената козирог е най големият изруд няма такива темерути това много мързеливи и само използват няма такива уродливи създания
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
коза със златни рога ( преди 8 години )
До Пешо, Гошо и Данчо : защо не си признаете , истината е , че жена козирог не се забравя лесно.P.SНе е зле да се съберете тримата на междинна станция да си изплачете мъката взаимно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Анонимен ( преди 8 години )
Козирожка ( преди 8 години )
Коментари 1, 2 и 3 са писани от един и същ лузер, който изрежда половината звездни знаци за ненормални... Правете си заключения къде ще да е грешката :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жена Козирог ( преди 8 години )
Жените Козирог търсят достоен партньор - ако не сте такъв, не получавате нищо добро. Явно коментиращите не ставате.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Пешо от Елин Пелин ( преди 8 години )
Жените Стрелец,Козирог,Водолей и Риба имат една характерна черта: Подли,неверни,самовлюбени,гадни,капризни,*** и откачалки!....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар