IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с жена Водолей

15 април 2015 11 27

Кои са отличителните характеристики на тази зодия

Дауцен Крос; Снимка: Vogue

Дауцен Крос; Снимка: Vogue

Ако си имате работа с жена Водолей, първото, което трябва да знаете е, че не бива да се опитвате да я ограничавате и да я карате да се вписва в стереотипи.

Дамите с тази зодия са точно това, което вие никога не сте очаквали и в никакъв случай не бива да смятате, че те биха се съгласили с всичко.

Жената Водолей е вихрушка, изпълнена с вътрешна сила и мощ, което може да е малко плашещо при първия контакт с нея.

Ако „преминете през бурята“, ще намерите една интелигентна, независима и най-вече оригинална по същността си дама. Много от представителките на този зодиакален знак имат замечтан подход към живота и са изпълнени с брилянтни идеи.

Дамата, родена под знака на Водолей, е странна – тя е загадка. Непредсказуема. Не обича да ѝ казват какво да прави, но пък е готова да се притече на помощ, когато имате нужда от такава.

Друго характерно за жената Водолей е, че тя е способна да контактува с хора от много и различни сфери, независимо от тяхната възраст или пък сфера, в която се изявяват.

Представителките на зодия Водолей обичат да пътуват, а в личен план мразят промените. Това е свързано с тяхната лоялност и привързаността им към миналото.

Любовни отношения с жена Водолей:

Дамата с тази зодия смята любовта за забавна, затова може да се превъплъти в много роли, за да запази връзката си интересна. Това обаче не означава, че жената Водолей се влюбва лесно. Напротив, отнема ѝ известно време, преди да допусне някой емоционално и преди да му се довери.

„Трудна за обичане“ – така може да бъде описана една представителка на този зодиакален знак. Партньорът на жената Водолей трябва да бъде психически подготвен, за да посрещне предизвикателствата, с които ще се сблъска. Най-вече заради силната воля и независимостта на дамата Водолей.

За жените с тази зодия комуникацията е ключът към успешната романтика и тя може да рационализира всяка емоция. Колкото и приятелски настроена да е дамата Водолей обаче, пътят до сърцето ѝ не може да бъде извървян лесно.

Само когато жената с този зодиакален знак усети, че мъжът до нея е точният, ще му се отдаде напълно. Жената със зодия Водолей е оригинална и непредсказуема. За нея свободата е изключително важна, затова държи да я получава от човека до себе си.

Сексът с жена Водолей:

Донякъде той е „мозъчна афера“ за нея. Жената Водолей иска мъжът до нея не само да бъде добър в леглото, но и да я заслепи с брилянтен ум. Тя е готова да експериментира, когато става дума за секса. Ето защо не трябва да се учудвате, ако ви предложи нещо нетрадиционно – всъщност това безкрайно много възбужда представителките на тази зодия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари