IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с жена Риби

21 април 2015 11 20

Кои са отличителните черти на тази зодия

Ева Лонгория; Снимка: Latina

Ева Лонгория; Снимка: Latina

Жената Риби е мистериозна и чувствена. Тя добре пази своите тайни и трудно бихте ги разгадали през нейните непроницаеми очи.

Дамите с тази зодия са романтични и в тях се крият дълбоки емоции. Друго отличително за Рибите е, че са любопитни, нежни, обичат да мечтаят и ги вълнува духовното.

Жената Риби отделя много внимание на невидимото в живота, независимо дали това е собствената ѝ интуиция, нейните емоции или пък религията и духовността. Тя винаги иска да разбере какъв е дълбокият смисъл, не само като цяло за живота, но и в отношенията ѝ с другите хора.

Дамите с този зодиакален знак са чувствителни и грижовни, уважават нуждите на другите. Те използват своето богато въображение, за да определят как да „плуват“ през живота – по течението или срещу него. Рибите са мили с приятелите си, както и с непознатите хора. Те могат да бъдат по-свити в голяма компания или пък да се изявяват като лидери – всичко зависи от тяхното настроение!

Любовни отношения с жена Риби:

Тя обича да бъде влюбена и очаква магия и мистерия от любовта. Важно е една жена с тази зодия да бъде съблазнена чрез сетивата ѝ, за да се привлече нейното внимание на 100%. Романтиката е изключително важна за Рибите, затова те дават всичко, когато става дума за любов. Най-доброто, което може да направи партньорът на жената с тази зодия, е да я кара да се чувства постоянно влюбена.

Когато става дума за привличане, тайното оръжие на дамите Риби, е тяхната „неуловимост“. Те разполагат с аура на тайнственост, допълнена от добрата и женственост. Макар че жената с този зодиакален знак няма да бъде прекалено дръпната, тя умее да поддържа фино разстояние, което интригува мъжете.

Жената Риби е силна, както и слаба едновременно. Не се възползвайте от нейната доброта и желанието ѝ да се жертва в името на другите. Тя вижда прошката като проява на сила, затова и вие трябва да гледате на нея по същия начин. Дамите с тази зодия са в състояние да преоткриват живота си, дори това да означава живот без досегашния им партньор.

За тях е важно да не се чувстват самотни и да получават помощ, когато имат нужда от нея. Ако ги оставите да се грижат сами за своя живот, те лесно могат да тълкуват това поведение като липса на загриженост и любов от ваша страна. За жената Риби е от съществено значение да получи усещане за сигурност от своята половинка. Иначе тя е спокойна и като цяло не обича конфликтите, така че в любовен план трябва да очаквате едни уравновесени отношения.

Сексът с жена Риби:

Подобно на всички други аспекти на нейния живот, сексът е емоционална тема за дамите Риби. Те са чувствени и игриви, склонни са към създаване на необичайни неща в спалнята – кръгове от свещи, приятни аромати – всичко, което се породи от въображението им. Жената Риби обича секса, както и изненадите в него. За нея любовта и сексът са неразривно свързани.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари