IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истините, които мъжете искат жените да знаят

25 април 2015 10 47

Надникнете в мъжкото съзнание

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Може би ви се струва, че съществуват много повече загадки, отнасящи се до мъжкия пол, отколкото са тайните на космоса.

Изследването и на двете области отнема много време и усилия, както и вероятно няма да завърши скоро.

И макар жените да сме от Венера, а мъжете от Марс, не е толкова трудно да разбираме представителите на силния пол. Достатъчно е само горе-долу да сме наясно по какъв начин мислят мъжете.

И за да ни помогнат в това не толкова леко начинание, господата споделят някои свои „тайни“. Ето и кои са те:

1. Мъжете смятат жените за красиви със или без грим

Някои от тях дори предпочитат по-естествените дами, които избягват да ходят през деня с твърде много грим, който обикновено е подходящ само за късни излизания. За повечето господа жените са интересни с много други свои качества, а не само с начина, по който изглеждат. Чувство за хумор, чар, увереност и интелигентност са само част от тези качества.

2. Интелигентността стана по-важна от гръдната обиколка

Макар все още да има неравноправие между половете, особено в работната сфера, все повече жени заемат високи длъжности, стават бизнесдами и се развиват наравно с мъжете. Казано накратко – интелигентността на дамите започва да се вижда още по-добре. Това се харесва на много мъже и те се радват да провеждат смислени разговори с жените до тях, а не просто да им се радват като на трофей с голяма гръдна обиколка.

3. Увереността на жената е много важна

Вярно, има „мъже“, които търсят несигурни жени, защото знаят, че могат да ги манипулират и контролират. Но истинските мъже намират за секси една жена да бъде уверена. Те не се страхуват от силната женска фигура до себе си, а напротив – намират я за много привлекателна.

4. Мъжете също имат чувства

Макар да не обичат да говорят за тях, те преживяват проблемите също толкова силно, както жените. Това, което един мъж предпочита обаче е, дамата до него да не го притиска с излишни въпроси и да го остави да говори, само ако той прецени. Успокоителна прегръдка и целувка са абсолютно достатъчни.

5. Накарайте мъжа да се смее и той ще бъде ваш

Чувството за хумор и остроумието са неща, които все повече мъже намират за секси. Те се чувстват удобно в компанията на забавни жени и по този начин връзката им с тях минава на още по-горно ниво. Много мъже не очакват жената да успее да ги разсмее, затова с чувството си за хумор тя печели точки.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

brzk ( преди 8 години )
До Веса Лалова: Според мене българките винаги са били елегантни жени с ненатрапчив стил. Има причини от съвсем друг характер, които водят до разни явления като занемарен външен вид, бракове в които жените се грижат за децата преди всичко, а мъжете са със силно непостоянно присъствие и роля и т.н. Модни тенденции като "бяло коланче, бели ботушки" и "всичко в розово", или като "фафличките в косите" от по-ново време, както и разни очевадни грешки (примерно да ти се виждат и сутиена, и прашките, при това прашките - когато се наведеш), нямат абсолютно нищо общо с вкуса на българката. Това са външните признаци на културните особености на една прослойка хора която демографски НЕ се покрива с българката от средната класа. Моето виждане е, че българките са пъргави, със средно телосложение, да не кажа често дребни, обикновено добре образовани или ако не са, природно умни жени, които с малки изключения прекрасно се справят с професията си и с всичките си домакински задачи, без да се вманиачават. За огромна моя гордост българките са неконвенционални, интересни, отстояващи си идеите, много отворени за всичко ново и много самостоятелни и независими жени. Изобщо картинката на вече снесла дропла която само лежи и плюска не ми съвпада нито с млади, нито със стари, нито от малък, нито от голям град, нито от село, нито с успешен, нито с провален брак българки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Веса Лалова ( преди 8 години )
Тъжното е, че българките като цяло се държат доста разкрепостено и се обличат провокативно докато нещата стигнат до брак и деца. До този момент на повечето им е проблемна границата между еротиката и бруталния секс, който демонстрират понякога - Ела вълчо, изяж ме. След това за съжаление у тях изчезва желанието да изглеждат добре. Килограмите на първо място заменят доскоро приятния външен вид. Опр авданието, че след раждането тялото им е деформирано е вярно, но само донякъде. Мързелът и папкането са си основен акцент. Спортът за повечето жени е табу. Цялата причина се състои в това, че просто вече са се размножили и за тях биологичната функция им диктува друго. Грижа за децата. Всичко останало е на заден план. :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар