IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 метода, с които жените се опитват да контролират мъжете

27 април 2015 12 15

А мъжете ненавиждат тези похвати

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много жени с постоянни партньори се опитват да поемат контрола във връзката. Някои дами се вживяват в ролята на майка на своя любим, опитвайки се да вземат вместо него всички важни решения, които той би трябвало да взема сам.

Повечето мъже обаче, имат нужда да запазят своята независимост и не желаят да се превръщат в марионетка в ръцете на половинката си. Рано или късно те започват да се бунтуват срещу женския диктат и в даден момент нещата във връзката спират да са забавни като в началото.

Ето и някои контролиращи похвати, които дамите прилагат на партньорите си, а те ги ненавиждат. Опитайте се да ги избягвате:

1. Да му се обаждате по десет пъти на ден.

Всеки мъж очаква да чуе половинката си по телефона един-два пъти на ден, за да види какво прави тя, а и той да ѝ разкаже за деня си. Разговорите обаче стават твърде досадни, ако зачестят прекалено много. Няма човек, който да има желание да се отчита на партньора си на всеки кръгъл час. Има моменти, в които човек просто иска да си броди свободно, да работи или да се забавлява без някой да му диша в слушалката.

2. Да го третирате като престъпник, без доказателства

Повечето ревниви жени се държат с половинката си като с престъпник, като непрекъснато го подозират в някаква измяна. Те проверяват телефона и компютъра му, четат му текстовите съобщения и имейлите и др. Никой човек не заслужава да бъде третиран по този начин, без реално да е направил нещо нередно.

3. Да подбирате приятелите му

Доста жени се месят в приятелския кръг на мъжете си по един груб начин. Те се цупят, когато половинките им излизат с приятели, които те не одобряват по една или друга причина. В крайна сметка, всеки възрастен мъж е напълно способен сам да решава с кого да общува и с кого не.

4. Да му подбирате дрехите.

Много дами, които се смятат за модни експерти, започват да подбират облеклото на своите половинки, като грижовна майка. Няма нищо лошо в това от време на време да купите на любимия си някоя дреха, но не и да променяте целия му гардероб по свой вкус.

5. Да му налагате мнението си

По-властните жени обичат да налагат своите становища в отношенията си с партньора. Обикновено винаги те избират в кой ресторант или заведение да излязат с любимия, с кого да излязат, кой филм да гледат на кино, къде да идат на почивка и т. н.

6. Да действате като негова секретарка

Има жени, които направо се превръщат в неофициални секретарки или говорителки на половинката си. Те вдигат телефона на партньора си, отговарят вместо него или пък се месят в разговорите му, като се изказват и от негово име.

7. Да градите общи планове, без да го питате.

Много дами взимат инициативата и правят планове, уговорки, резервации и т. н., без да са се консултирали с приятеля си. Уверете се, че преди да правите каквито и да е било общи планове, сте питали любимия си за мнението му. Опитайте се да имате по-голямо доверие на човека, когото обичате, защото ако започнете да се опитвате да го контролирате твърде много, той ще започне да се дразни и с право.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Little Blue Dress ( преди 8 години )
Жените НЕ СЕ опитват да контролират мъжете! Жените, които са във връзка, просто искат да виждат внимание, израз на чувства и желание за прекарване на време заедно от страна на мъжете до себе си (за да има смисъл от връзката). Искат да се чувстват сигурно в "половинките" си и да им имат доверие!Ако един мъж е достатъчно МЪЖ и е способен да даде това на жената да себе си - сигурност, любов и внимание, жената НЯМА да изпитва нуждата да прави споменатите в статията неща (за да го "контролира"). Примерно - няма да има нуждата да му се обажда по 100 пъти по телефона и да "проси внимание", защото ще е прекарала достатъчно време с него и няма да се чувства "сама, макар и във връзка". Няма да има нуждата да го "третира като престъпник", тъй като той ще е създал доверие в нея с ДЕЙСТВИЯТА СИ. Няма да има желание да "подбира приятелите му", тъй като ще е 100 % сигурна, че този мъж ще е достатъчно умен, за да не се повлияе за личния си живот от други и ще е достатъчно МЪЖ, за да не позволи да му се налагат и да го манипулират. Дори и най-големият *** да му е "приятел", ако такова приятелство не влияе на личния му живот и на отношенията с гаджето/жената до него - проблем няма. ;)Така че нека мъжете, преди да се правят на "онеправдани" и "контролирани", да се замислят в/у СОБСТВЕНОТО си поведение. Знайте, че и ние имаме нужда от "въздух", от лично време и от личен живот. Имаме приятелки, които не харесвате; имаме животи, които живеем и често сме прекалено заети, за да се занимаваме с "контрол" на който и да било друг. :D Смешна е самата мисъл, че някоя жена има желание да прави такова нещо. За да извършва подобни действия - ВИЕ (мъжете) сте я докарали до там и вероятно и тя, самата, не може да познае себе си в подобна роля. ;)Да, може да има жени (по-скоро изключение!), които прекаляват - но ако случаят е такъв...то защо ВИЕ сте с такава жена? Подберете си свястна и
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Веса Лалова ( преди 8 години )
А кога ще напишете статия какво искат мъжете?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ppq ( преди 8 години )
и моята се пробва) сега като цяло не го прави, ама от време на време пак се пробва)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анчо ( преди 8 години )
анонимен ( преди 8 години )