IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 дразнещи неща, които партньорът ви прави по време на почивката

7 май 2015 12 01

Трябва ли да се ядосвате?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Напрегнатото ежедневие остава малко време, за да се насладите на времето с половинката и затова повечето двойки нямат търпение да дойде жадуваната ваканция, за да се отдадат на релакс и си отделят необходимото внимание.

Когато обаче почивката дойде, забелязвате, че другият има доста дразнещи навици, които може би не са ви правили впечатление дори да живеете под един покрив. Например:

Показва прекалено много плът

Това е типично за летните почивки, когато жените забравят кога напускат плажа и излизат почти голи из улиците на курорта. Много от партньорите им не одобряват това.

Харчи прекалено много пари

Цяла година работите, за да се озовете 10 дни в рая. Разбира се, че искате да му отпуснете края, но половинката ви може би не е на същото мнение и постоянно ви мърмори: „Това за какво ти е?“. По-добре разделете бюджета за почивката предварително.

Приготвя се часове наред за едно излизане

Дори времето да не ви притиска, никой не обича да чака. Нищо чудно, че той се изнервя, когато ви гледа да висите пред огледалото с часове.

Виси на плажа/басейна прекалено дълго

Жените много държат да се сдобият с бронзов загар. Тези, които не са привърженички на солариума, само чакат да стъпят на плажа и сякаш се залепят за пясъка. Партньорите им обаче не искат да прекарат целия ден на хавлията и това става повод за търкания помежду им.

Напива се грозно

Няма нищо по-срамно от това любимият/любимата да се напие до припадък и да те изложи пред познати и непознати. Не дай си Боже да има агресивно пиянство и да започне да обижда хората! Повръщането и припадането по улиците/заведението също не са никак приятни.

Оглежда други жени

Как да не ги гледа? Около морето има парад на силиконови бомби, които упорито отказват да си сложат горнището на банския. Докато не пипа, всичко е наред.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари