IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ще си помислите, когато разберете, че бившият ви се е сгодил

22 май 2015 12 11

Тази новина едва ли ще ви зарадва много

Нина Добрев уж реагира добре на сватбата на екс половинката си Иън Сомърхолдър и Ники Рийд, но кой ли ѝ вярва; Снимка: Getty Images

Нина Добрев уж реагира добре на сватбата на екс половинката си Иън Сомърхолдър и Ники Рийд, но кой ли ѝ вярва; Снимка: Getty Images

По една или друга причина ние не можем да се зарадваме искрено, когато нашето ексгадже се сгоди или ожени/омъжи.

Снимките на щастливите бъдещи младоженци във Facebook, на годежния пръстен или кадри от сватбата на бившия ни/бившата ни, категорично не са ни най-любимата гледка на света.

Причината често не е в това, че ние все още имаме чувства към въпросния човек, а по-скоро е вид завист, неприятно усещане, че той/тя е намерил късмета в любовта, но не в наше лице.

Особено ако ние все още сме необвързани или нямаме брак, тази новина направо може да ни вмени неспокойство и да ни потисне за известно време.

Дори да сме щастливо обвързани, няма да ни е особено приятно, че бившата ни половинка ще стигне до олтара преди нас.

Ето и 5-те първи мисли, които ще ви минат през ума, след като разберете, че ексвъзлюбеният ви се е сгодил/оженил:

1. „Не е честно да ме изпреварва!“

Дори да не изпитвате лоши чувства към въпросния човек и дори вече да не сте влюбена/влюбен в него, няма да ви стане особено приятно, че той вече е намерил пътя в живота си и своя предпочитан спътник. Освен това тази новина вероятно ще събуди вашата спортна злоба и тайничко ще ви хване яд, че той/тя ще вдигне годеж, ергенско/моминско парти и сватба преди вас!

2. „Това можеше да съм аз!“

Ако вие все още не сте намерили щастие в любовта, а вашият/вашата бивш/бивша се жени/омъжва, това определено ще ви накара да се замислите за миналото. Ще започнете да се чудите къде са се объркали нещата във връзката ви с вашата експоловинка и защо двамата така и не сте стигнали до годеж и брак. Възможно е да се почувствате по-самотни, отколкото сте в действителност.

3. „Кой/коя пък ще я/го вземе тази/този!?“

Ако не сте запазили добри спомени от бившата си половинка може и да се учудите, че той/тя ще ви изпревари със сватбата и семейния живот. Няма начин това да не подейства зле на самочувствието ви. От къде на къде, човек за когото сте убедени, че е по-малко стойностен от вас, ще се жени/омъжва преди вас! А на всичкото отгоре ще кани на сватбата си и общите ви приятели!

4. „Аз никога няма да се оженя/омъжа!“

Дори все още да сте твърде млад/а за брак (например, доста под 30-те сте), скорошната сватба на ексгаджето ви ще ви накара да преосмислите сериозните неща в живота и да осъзнаете, че вече не сте дете и че вашите връстници вече създават семейства. Освен това сигурно малко ще се натъжите от факта, че вече възможностите ви да се съберете с този човек са напълно отрязани (в случай, че сте таили някаква надежда).

5. „Рано или късно и той/тя ще се разведе!“

Възможно е да злорадствате и да предвиждате лош сценарий за младата двойка, помисляйки си нещо подобно. Особено пък, ако не сте поканени на сватбата. Нека си го кажем: Има едно неписано правило, че ексгаджетата ни не трябва да са по-щастливи в любовта от нас. Дори да сте романтична натура и да обичате сватбите, новината за тази едва ли ще ви зарадва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

eva ( преди 8 години )
Omajix se predi 8 godini,imam sin na 6.NAskoro razbrax che,bivshia mi se e sgodil i tragva skoro i kam venchilo,.Mnogo se zaradvax za nego no imashe i savsem makar i malka notka na revnost,*.Vse pak prez tezi 8 godini ot kakto se razdeleni ne prekasnaxme dobrite obnoski po mejdusi i si ostanaxme mnogo dobri priqteli.Toi poznava i maja mi i sinami.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар