IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо е супер да се омъжите за гаджето си от гимназията

29 май 2015 13 15

8 основателни причини

Крис О'Донъл е женен за гаджето си от гимназията. Снимка Getty Images

Крис О'Донъл е женен за гаджето си от гимназията. Снимка Getty Images

Може да ви се струва странно и дори невероятно, но много световни звезди са щастливо женени/омъжени за гаджетата си от гимназията.

Такива са Боно, Джон Бон Джоуви, Елизабет Банкс, Самюъл Ел. Джаксън, Бил Клинтън, Куба Гудинг Джуниър и Крис О'Донъл (на снимката). Личности като принц Уилям, Марк Зукърбърг и Снуп Дог пък са намерили любовта на живота си в колежа.

Ако смятате, че такива връзки не издържат в дългосрочен план, грешите.

А ето и 8 причини защо:

1. Ако започнете връзка с някого в гимназията, вие ще преминете през много неща заедно и отношенията ви ще имат стабилна основа. Много от сблъсъците между партньорите възникват заради това, че те са се срещнали на по-късен етап в живота и вече са били оформени личности.

2. Ако започнете сериозни отношения на такава ранна възраст, вие по принцип ще знаете всичко един за друг. Така че помежду ви няма да има тъмни или неудобни тайни от миналото, защото историята ви в пубертета ще е обща.

3. Първото гадже/първата любов, така или иначе, никога не се забравят. Така че би било супер това да е вашият съпруг, за да нямате спомени за друг човек.

4. Вие ще сте млади родители, за радост на децата ви. Ако се ожените/омъжите за гаджето си от гимназията, шансът да имате деца на по-ранен етап от живота е съвсем реален. Освен това така ще имате време за повече от две деца.

5. Най-вероятно на вашата сватба са присъствали всичките ви роднини и близки. Когато хората се женят след 30-те, много по-вероятно е вече те да нямат живи баби и дядовци, а понякога и дори родители. Освен това по-зрелите двойки обикновено правят по-малки сватби, тъй като са склонни да пестят пари за „по-разумни неща“.

6. Вие ще сте пример за всичките си близки и познати. Хората често ще разказват вашата история като нещо изключително.

7. Ако сте започнали връзката си на толкова ранен етап, то много е вероятно вие да сте си станали най-добри приятели завинаги. Най-добри приятели и добри любовници едновременно е рецепта за успешен брак.

8. Вие ще растете и ще се променяте заедно, без да имате нужда да променяте характера на другия по свой вкус. Много е възможно да имате повече общи навици и интереси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Да бе да! За това разводите са предимно при бракове сключени рано. Женейки се рано просто не знаеш какво правиш и си е чисто чудо да попаднеш на правилния човек.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Всичко добре ,само не разбрах как това, че познавам някого от 15 годишен означава, че ще имаме повече деца. Ами ако не искаме да имаме? А и това, че познаваш някого не означава, че сте се омъжиш/ожениш веднага след като завършите. Сестра ми и приятелят й са съученици и гаджета от гимназията, живеят си заедно, вече са на около 30, но хич и не мислят нито за деца нито за брак. Така, че дали написаното горе важи за всички, а? А иначе сигурно е готино да познаваш човека до теб от цялаааа вечност.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар