IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как може да пропилеете шансовете си с него

30 май 2015 11 00

Нещата, които НЕ трябва да правите

Кадър от филма "No Strings Attached"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "No Strings Attached"; Снимка: outnow.ch

Когато в живота ви се появи нов интересен мъж, когото харесвате, най-често има два варианта за развитие на нещата – положителен и отрицателен. До голяма степен точно кой вариант ще се случи при вас, зависи единствено от вашите действия и разбира се, бездействия (пасивността ви).

Ако все още се питате по какъв начин може да пропилеете шансовете си с Него, малко по-долу ще видите отговорите. Или казано по друг начин – нещата, които НЕ бива да правите:

1. Мислите си, че не сте достатъчно добри за него

Често човек допуска грешката да величае прекалено много обекта на желанията си. Не допускайте това да стане и при вас и гледайте реално на нещата. Също така не си позволявайте да мислите, че мъжът, когото сте харесали, е нещо повече от вас самите. Бъдете достатъчно уверени в себе си и му го покажете.

2. Опитвате се да го накарате да ревнува

Тази фаза би трябвало да сте я преодолели още в тийнейджърските си години, но в случай, че все още не сте го направили – време е да действате. Не се опитвайте да въртите някакви номера и да накарате мъжът да ревнува, флиртувайки с други представители на силния пол. Макар по този начин да показвате, че не страдате от липса на мъжко внимание, има голям шанс мъжът да възприема поведението ви по грешен начин.

3. Не показвате истинската си същност

Няма смисъл да лъжете за интересите си, мнението си по различни въпроси и т. н. Ако мъжът ви харесва, за него няма значение, че не мислите по един и същи начин за всичко в живота. Дори да излъжете, самите вие няма да се чувствате комфортно и рано или късно истината ще си проличи.

4. Опитвате се да ускорите нещата

Връзките са различни и всичко е индивидуално. Ставали сме свидетели на двойки, които се женят само след няколко месеца или пък на други, които се сгодяват едва след години връзка. Оставете нещата да се случват без натиск от ваша страна и не прибързвайте.

5. Засипвате го със съобщения

В днешния свят, когато комуникацията е само на една ръка разстояние до мобилния телефон, вие може да бъдете в постоянна връзка с мъжа, когото харесвате. Това обаче не е правилният подход, защото на него няма да му бъде приятно да го засипвате с неспиращи съобщения. Най-често темпото на комуникация се определя без да има нужда от някакви уговорки. Старайте се да не прекалявате със съобщенията и разговорите. Повечето мъже се плашат от подобни действия, описвайки ги като „обсебване“ и „задушаване“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари