IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини да ви зареже, дори да ви харесва

8 юни 2015 11 01

Трудно за вярване, но факт

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Една от най-честите причини за раздяла се крие в думите: „Просто не съм влюбен в теб!“. В голям процент от случаите тя отговаря на истината, но всъщност той може и да ви харесва. Тогава защо го прави?

Пригответе се за грозната истина, която може и да ви изуми!

1. Иска да излиза и с други жени

Дали защото е прекалено млад или просто още не вярва в моногамията, не е съвсем ясно. Всъщност той ви харесва и дори сексът е добър, ала не му се иска да посвети времето и енергията си само на вас, защото не е сигурен, че вие сте точната жена за него.

2. Мисли си, че иска да излиза с други жени

Разликата тук е, че тази идея е все още в главата му, но не е реализирана и по всяка вероятност е свързана с негови лични комплекси и неувереност. Той смята, че не е опитал всичко от живота и трябва да докаже на себе си и приятелите си, че е истински мъжкар, който не може да бъде „въртян на пръста“ от една жена.

3. Приятелите му не ви харесват

Има мъже, които страшно се влияят от това, което мислят техните другари. Ако постоянно му повтарят: „Пич, можеш по-добре!“, нищо чудно да им повярва и с лека ръка да прекъсне отношенията ви, дори да се чувства добре с вас и наистина да му харесате.

4. Майка му не ви харесва

Ако не са приятелите, то ще е мама. Дори визуално да е пораснал, той още слуша какво тя му говори и ако не сте я привлекли във вашия отбор, може да ви направи непреодолима засада.

5. Шефът му го е накарал да ви зареже

Това не е лично към вас, а просто му е промил мозъка, че работата е приоритет и е важно да се посвети изцяло на нея. Ако той по природа е кариерист, не му е трябвало дълго убеждаване. Всичко, което го разсейва от професионалния успех, трябва да изчезне, а това включва и вас.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Аз ( преди 8 години )
Ако те зареже поради тези причини, значи не те харесва....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мая ( преди 8 години )
Д.Ц. ( преди 8 години )
Конкретно за точка 4...мога да ви кажа че си е точно така...аз съм го преживяла и знам..но другите не са от голяма важност..ако наистина иска да е с теб ще бъде без да се влияе от мнението на другите..които и да са те
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Милена ( преди 8 години )
Толкова сте далече от истината, че нямам думи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Петя ( преди 8 години )
Ако психолог го е писал това да си скъса дипломата незабавно!!!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Онфури ( преди 8 години )
Глупости на търкалета, особено точки 3, 4 и 5! Абсурд!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар