IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжките типажи, които жените намират за най-привлекателни

11 юни 2015 08 00

В тях има нещо наистина неустоимо секси

Адам Лавин. Снимка: Reuters

Адам Лавин. Снимка: Reuters

Науката е изумително нещо! Тя не само ни помага да бъдем здрави, но може и да бъде наш верен наръчник за това как да оправим личния си живот. Ето и някои интересни научно доказани факти, които показват какви мъже харесват жените.

1. Мъже, които пътуват с антураж

Скорошно проучване разкри, че господата в голяма мъжка компания са доста по-атрактивни за срещуположния пол. Това ги прави да изглеждат по-социални и приятелски настроени.

2. Мъже, които се показват с бебета

Според френско изследване, господата в компанията на бебе получават 3 пъти по-лесно женски телефонни номера от останалите. 40% от жените, взели участие в проучването са разкрили, че буквално се разтапят пред мъж, който си играе, гушка или гука с малко бебче.

3. Мъже, които имат набола брада

Дайте почивка на бръснача! Австралийски учени разкриха, че дамите си падат най-вече по представители на силния пол, които имат набола брада. За да сте неустоимо секси, по-добре не се бръснете около седмица.

4. Мъже, които разхождат кучета

Помните ли колко са вървежни мъжете с бебета? Същото важи и за тези с кучета, убедени са френски учени.

5. Мъже, които безкористно помагат на другите

Изследване на университета Cornell разкрива, че дамите са по-склонни да излизат и да се впускат в дълготрайни връзки с господа, които с профилите си показват, че са отдадени на различни каузи, помагащи на другите.

6. Мъже, които се държат като „пещерняци“

Изследване на университета в Аляска пък твърди, че дамите са силно привлечени от мъже, които умеят да си служат с ръцете в битови ситуации – да палят огън сред природата, да се катерят, да плуват в бързи реки. Това автоматично ги прави по-силни и адаптивни, което на подсъзнателно ниво кара жените да искат да им родят деца.

7. Мъже, които свирят на китара

Ако нямате бебе или куче под ръка, грабвайте китара! Изследване, публикувано в Psychology of Music казва, че жените са три пъти по-склонни да дадат номера си на мъж, който носи китара или калъф за инструмента, отколкото на такъв със спортен сак.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари