IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Думите, с които ще направите половинката си щастлива

4 юли 2015 13 00

Всяка жена заслужава да ги чува от любимия човек

Кадър от филма "The Great Gatsby"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "The Great Gatsby"; Снимка: outnow.ch

Жените са от Венера, мъжете от Марс – това е ясно. Но, господа, не мислете, че представителките на нежния пол са толкова неразгадаеми, колкото си мислите. Всъщност, както може би ви е известно, дамите обичат да слушат хубави неща.

Разбира се, не трябва да ги лъжете, но пък трябва да се научите да казвате приятни за ухото думи, за да бъде любимата ви щастлива. Само няколко прости (на пръв поглед) думички и вие ще направите половинката си безумно радостна – не си ли заслужава?

Всяка жена ще бъде щастлива нейният мъж да ѝ говори мили думи, без значение по кое време на денонощието го прави. И тъй като хубавите слова са безплатни, нямате извинения да ги пестите.

Ето и някои от най-любимите на жените:

1. „Обичам те“

Не употребявайте тези две думи просто така и твърде често, защото губят своята сила. Бъдете мъдри и ги казвайте, когато наистина ги чувствате и има смисъл от тях.

2. „Ти си единствена“

Коя жена не би искала да чуе подобно нещо, при положение, че в 21-ви век любовта е толкова непостоянна и несигурна?

3. „Просто ме целуни“

Жените обичат да вземат инициативата, но и да бъдат „манипулирани“, когато се прави по подходящия начин. Това може да бъде много секси.

4. „Липсваш ми“

Това са едни от любимите думи на дамите, които копнеят да чуят, когато не са виждали любимия си човек известно време. Колко просто, но толкова стоплящо сърцето, нали?

5. „Добро утро, красавице“

Това е страхотно начало на деня, което нито една жена няма да откаже. Не се притеснявайте да правите комплименти на половинката си, независимо дали сте заедно и без значение дали е сутрин, през деня или пък вечер.

6. „Добре, ти печелиш!“

Жените обичат да бъдат победители и споровете да завършват, след като те са надвили мъжа. Още по-голямо обаче е удоволствието, когато самият мъж се признае за победен.

7. „Хайде да се преместиш при мен“

Във времето, в което живеем, тези думи са почти равносилни на „Искаш ли да се омъжиш за мен?“, така че ДА – ще направите половинката си щастлива. Разбира се, винаги съществува вероятност да получите отрицателен отговор.

8. „Аз ще сготвя“

Жените намират за секси мъж в кухнята, опитващ се да приготви любимото им ястие. Освен това самото мъжко присъствие в тази част на дома показва, че въпросният човек отдавна е превъзмогнал патриархалните разбирания за брак/връзка и не намира нищо лошо в това понякога да разменя ролите си със своята любима.

9. „Изглеждаш прекрасно“

Тези думи са като музика за ушите за всяка жена, така че не се притеснявайте да ги използвате.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари