IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога жените прекаляват с контрола над мъжете

23 юли 2015 13 19

Нещата, които изнервят силния пол

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Мъжете и жените трябва да бъдат равностойни в една връзка. И както дамите не обичат техните половинки да се опитват да ги контролират, същото важи и за мъжете. Разбира се, изключваме „мамините синчета“, които копнеят да намерят жена, именно копие на тяхната майка и която винаги да им дава тон в живота.

„Нормалните“ мъже не харесват да бъдат контролирани, макар че много представителки на нежния пол се опитват да правят именно това. Господата желаят да бъдат напътствани и съветвани, но не и манипулирани. Ето кои са нещата, които правят дамите и които много изнервят мъжете:

1. Звънят по пет пъти в рамките на един час

Половинката ви е щастлив, когато му се обаждате и демонстрирате своята любов, но след втория разговор за 30 минути щастието рязко преминава в досада и накрая гняв. В крайна сметка на него ще му е трудно да работи, да тренира или да се забавлява с приятели, ако трябва постоянно да поглежда към телефона си. Дайте малко свобода на любимия си и не го притеснявайте с постоянни обаждания и съобщения!

2. На лов за изневери

Мъжете изобщо не са доволни, когато тяхната половинка рови в телефона им – дори там да няма нищо уличаващо и дори те да са „чисти като момина сълза“. Предполагаме и на вас няма да ви е приятно, ако вашият партньор ви преравя телефона, търсейки доказателства за изневяра? Личното пространство е Лично и трябва да остане такова. Освен това – ако някой е решил да изневерява, може много добре да прикрие следите си и действието ви да се окаже безсмислено.

3. Забранявате му да говори с бившите си

Да, на никого не му е приятно, че половинката му има минало. Особено, ако това минало е съставено от имена на (много) жени. Но вие не бива да забранявате на партньора си да спре всякаква комуникация с бившите си гаджета. Той е човекът, който трябва да реши кога и с кого да говори.

4. Казвате му какво да облича

Вие не сте негова майка, нито пък той е на 10 години, така че не казвайте на половинката си какво да облича. Мило е да му купите риза дори и без повод, но не очаквайте той да промени целия си стил заради вас. Вие бихте ли сменили коренно визията си, ако той го пожелае?

5. Налагате мнението си

В една връзка вашите мнения са равностойни. Това означава, че не трябва винаги да избирате кой филм да гледате, къде да вечеряте и какво да правите през уикенда. Трябва да давате възможност партньорът ви да прави любимите си неща с вас, иначе рискувате да опита в компанията на друг човек (разбирайте друга жена).

6. Отговаряте вместо него

Ако някой го попита как върви работата, вие не трябва да отговаряте вместо половинката си. Не сте негов говорител, а той е личност и е напълно в състояние да отговаря за себе си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари