IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скучните неща, които щастливите двойки харесват

3 август 2015 14 02

Всичко е различно, ако е споделено с любимия човек

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Поне един път в живота си всеки е бил влюбен и вероятно добре си спомня еуфоричното състояние, в което се е намирал определен период от време. Всъщност любовта кара човек да се чувства по различен начин, както и да прави странни неща.

Като например да върши на пръв поглед ужасно скучни неща, но с удоволствие – стига само те да са споделени с любимия човек.

Ето защо не обвинявайте себе си, ако в даден момент се озовете точно в това положение – да обожавате да правите всичко, щом сте в компанията на своята половинка. Нормално е и дори е приятно.

Ето и кои са скучните неща, които на щастливите двойки им харесват. Проверете колко при вас са така:

1. Пазаруване на хранителни стоки

Никой не изгаря от желание да дава голяма част от заплатата си за храна, препарати за дома и други продукти от първа необходимост. Въпреки това пазаруването в магазина може да бъде забавно и дори в някакъв смисъл интересно, стига разбира се, да сте с любимия си човек.

2. Всекидневно гледане на телевизия

Това не е най-доброто нещо, което може да правите с партньора си, но е факт, че ви доставя удоволствие. Обичате да се сгушвате на дивана до него и да гледате заедно любимия си комедиен сериал. Каква идилия!

3. Готвене

Ако вашата половинка е съгласна да готвите заедно, то тогава престоят в кухнята спира да бъде толкова скучен и досаден. Дори ако прегорите картофите, поне двамата сте се забавлявали и сте опитали да направите нещо заедно.

4. Четене на книги

Реално двамата четете различни книги, но пък ви е уютно и приятно от простия факт само да знаете, че партньорът ви е до вас. Чувствате се добре, четейки интересна книга и знаейки, че любимият ви човек също е погълнат от някоя интригуваща история. По време на пътуване със самолет това може да се превърне дори в традиция.

5. Вършене на домакински задължения

Това е особено вярно, ако двамата живеете заедно. Чистенето на дома така или иначе не е от най-приятните занимания, но поне ако го правите заедно с любимия си, ще бъде по-поносимо. Понякога дори забавно и със сигурност ще се чувствате по-облекчени, защото не всички задължения ще бъдат поверени на вас.

6. Просто си мълчите

Мълчанието може да бъде ужасяващо на първа среща, но не и когато хората се обичат и се чувстват достатъчно комфортно заедно. Няма нищо лошо в това понякога да си помълчите, независимо, че сте заедно с половинката си. Всеки има нужда от няколко минути насаме със себе си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

tokyo534 ( преди 8 години )
https://***.youtube.com/watch?v=qaok6VcM9o0това !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар