IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 начина да бъдете перфектната приятелка

4 август 2015 10 30

Мъжете си признаха какво търсят

Снимка: istock

Снимка: istock

Жените отделят огромно внимание на външния си вид, с надеждата да привлекат вниманието на противоположния пол. Ако се надяват на нещо повече от секс за една вечер обаче трябва да заложат и на друго.

В скорошна анкета на читателите на мъжкото сп. Men’s Health разкриха каква според тях притежава перфектната партньорка и то съвсем не се ограничава до това как изглежда.

Според резултатите тя:

1.Трябва да се разбира с неговите приятели. Не е нужно да гледат заедно мачове, но пък е недопустимо да „мълчи като риба” и да прави физиономии, когато са наоколо.

2.Да му купува билети за мача на любимия му отбор. Жените все още трудно разбираме огромната страст на мъжете по някои спортове (в частност футбол), но тя е факт. Той ще остане силно впечатлен, ако го изненадате с билет за мач, показвайки му, че искате той да се забавлява и да е щастлив.

3.Да не му купува дрехи. Някои дами бързат да обновят гардероба на половинката, без да го попитат, което го кара да мисли, че тя не одобрява стила му.

4.Да не оставя „женски” неща из дома му (в случай, че не живеят заедно), за да не се почувства приклещен и задушен.

5.Да му пише мили SMS-и, с които да благодари за прекрасната вечеря или разходка.

6.Да го дарява с бързи целувки, дори и пред други хора. Това повишава самочувствието му.

7.И все пак да не прекалява, някои неща си остават за спалнята.

8.Да го изкушава. Закачливо докосване под маста, секси бельо, което се показва като се наведе пред него, тайна бележка – всички тези неща разнообразяват връзката, а едновременно поддържат страстта и момента на изненада.

9.Да му готви. Неслучайно казват, че любовта на мъжа минава през стомаха.

10.Да му прави комплименти, за да се чувства оценен и обичан.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари