IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо си заслужава да имате връзка със саркастичен мъж

23 август 2015 14 00

Причините, които ще ви убедят

Кадър от филма "Marley & Me"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Marley & Me"; Снимка: outnow.ch

Макар жените често да поставяме мъжете под общ знаменател, истината е, че те могат да се разделят на много различни видове. Един от тях са например, саркастичните мъже. Те са „странна“ порода, която обича да комуникира чрез хумор и много пъти да засрамва събеседниците си. Или пък да ги кара да се чувстват неудобно.

Може би един саркастичен мъж не ви се вижда като най-подходящия избор за партньор, но тук е мястото да ви кажем, че вероятно се бъркате. Всъщност има няколко основателни причини, заради които абсолютно си струва да имате връзка със саркастичен мъж. Ето и кои са те:

1. Той винаги е честен

Бруталната честност е нещо, с което той се гордее, така че можете да бъдете сигурни, че няма да се опитва да ви се подмазва и че винаги ще ви казва истината. Може би, когато не се чувствате толкова уверени във фигурата си, не трябва да питате саркастичния мъж дали изглеждате дебели в тези дънки, защото най-вероятно отговорът няма да ви хареса.

2. Той винаги може да ви развесели

Всеки има дни, в които доброто му настроение се е изгубило, а на негово място се е настанила апатията или още по-лошо – депресията. Точно в тези дни и моменти е хубаво да имате близък човек, който да знае как да ви развесели. Все пак нищо не е толкова лошо, когато погледнете на живота с усмивка. Малко хумор няма да навреди на никого.


3. Той се справя перфектно в неудобни ситуации

Саркастичният мъж винаги може да каже нещо остроумно, с което да ви измъкне от неприятна ситуация. Или пък да отговори на злобна забележка по ваш адрес. Срещата с роднините ви няма да бъде толкова конфузна, тъй като той винаги ще умее да отвръща на словесните удари на родителите ви (най-вече на тези на вашия баща).

4. Той никога няма да ви позволи на скучаете

Дори по време на скандали. Саркастичният мъж винаги ще каже нещо, може да е само едно, но ще бъде на място. Той умее да се надсмива освен над другите, така и над себе си. Готов е да признае грешката си и да се извини, макар и по по-различен и нетрадиционен начин. Винаги ще намери какво да каже, с което да спрете да скучаете.

5. Той наистина се интересува от вас

Макар на пръв поглед саркастичният мъж да е дразнещ в много ситуации (когато остроумничи според вас не на място) или пък се прави на всезнайко, него всъщност го е грижа за вас. Често дори се опитва да „компенсира“ тази своя черта с мили жестове и голямо внимание. Защото дори на моменти да ви изглежда различно, саркастичният мъж наистина се интересува от вас.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари