IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Навиците, за които да забравите, когато сте обвързани

24 август 2015 14 10

Иначе рискувате да навредите на връзката си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Човек трябва да остане верен на себе си, независимо дали е обвързан или не. Но все пак има неща, с които трябва да се съобразява, когато в живота му се появи любим човек.

Много необвързани жени, особено тези, които дълго време са били сами, придобиват „определени“ навици. Същите тази навици обаче могат да навредят на връзката им. Ето защо е хубаво те да си останат в ерата „без гадже“, за да има след това „и заживели щастливо“.

Ако се питате кои са въпросните "вредни" навици, ето и отговорът:

1. Натискате бутона „отложи“ 10 пъти преди реално да станете от леглото сутрин

Това може да е вашият начин за събуждане, но едва ли партньорът ви иска да го будите 10 пъти? Поставете се на неговото място и ще разберете защо трябва да забравите за този навик. Ако имате проблем със събуждането, помолете половинката си да ви буди или измислете по-безболезнен (безшумен) начин да се справите с този проблем.

2. Избирате розово или виолетово за банята, както и планувате общата ви почивка в спа център

Време е да правите компромиси. Все пак връзката ги изисква. Когато сте двама, трябва да се научите да уважавате мнението на половинката си и най-вече – да се съобразявате с него. Отстъпете от едно нещо, за да може той да се съгласи с нещо друго, което вие желаете. Не е толкова трудно.

3. Каните непредвидено приятели да се отбият у дома през уикенда

Ако живеете с любимия си, то той определено заслужава предупреждение за тези неочаквани гости. Все пак жилището е и негово и никак няма да му стане приятно в него да се събират шумни хора, когато му се иска да си почива. Никога не си уговаряйте гости, преди да сте се допитали до половинката си. Вече не сте сами. Не го забравяйте.

Снимка: Istock

4. Посещавате всяка семейна вечеря

Семейството е важно, но половинката ви, с която може би ще споделите целия си живот, също. Ето защо трябва да се постараете да намерите баланса между времето, което прекарвате с роднините си и с любимия си човек.

5. Редовно обсъждате сексуалния си живот с вашите приятелки

Вече не е забавно да споделяте пикантни или пък смешни подробности от сексуалния си живот, след като става въпрос за вашата сериозна половинка. Дори понякога да говорите за секс, то начинът, по който го правите, със сигурност трябва да се промени.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари