IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво мислят жените за секса на първа среща

7 септември 2015 09 21

Разберете откровенията на нежния пол

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сексът на първа среща е нещо, което се случва все по-често. Отчасти, заради повечето феминистки ориентирани жени, все по-равностойното им третиране спрямо мъжете по отношение на секса и като цяло заради факта, че сме 21-ви век.

Разбира се, сексът на първа среща не е ново правило, нито пък нещо, заради което една жена след смъртта си трябва да отиде в ада.

Той е въпрос на личен избор. Именно това е хубаво на модерното ни общество – хората все повече имат възможност да правят избори по отношение на това как да живеят живота си.

Като всяка тема и тази за секса на първа среща има както своите привърженици, така и противници. Няколко жени открито споделиха своето мнение за това дали биха си легнали с един мъж още на първата им среща:

„По време на първата среща няма как да говорите за сексуалната му история, следователно има вероятност да се заразя с нещо – така че не“.

„Аз съм привърженик на секса на първа среща, стига да го искам. Не смятам, че жените трябва да третират секса като „награда“ за мъжете, защото по този начин потискат собствените си сексуални желания“.

„Бих правила, ако не съм влюбена в човека или просто не се интересувам от връзка в момента. Не бих правила, ако мъжът е „играч“.

„Ако не чувствам психическа връзка с мъжа, ние нито ще отидем на втора среща, нито ще правим секс“.

„Да разбера любимата храна на някого или музикалните му предпочитания, за мен не е достатъчно, за да спя с него“.

„Зависи от това с кого съм на първа среща“.

„Изглежда моето поколение е изгубило смисъла на секса с друг човек“.

„Стига човек да практикува безопасен секс, той трябва да се чувства свободен да го прави, с когото пожелае и на която и да е среща“.

Снимка: Istock

„Когато правя секс, държа и двамата да се изследваме за болести, предавани по полов път“.

„Мисля, че сексът на първа среща дава по-малко удоволствие, отколкото сексът с някого, към когото имаш чувства“.

„Мисля, че да плануваш на коя среща трябва да правиш секс, е задушаващо“.

„Виждах се с един мъж в продължение на няколко месеца, преди да правим секс. След това се случи и беше лошо. Ситуацията се оказа странна“.

„Мисля, че през 2015 година, ако сте на среща, има химия помежду ви и двамата сте съгласни, значи няма нищо лошо в това да правите секс“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари