IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 правила за срещи, които може да нарушите

28 септември 2015 15 00

Не робувайте на измислени „норми“

Дейвид и Виктория Бекъм; Снимка: Getty Images

Дейвид и Виктория Бекъм; Снимка: Getty Images

Излизането по срещи, като всяка човешка активност, подлежи на правила. Някои от тях са общоприети, други негласни, трети съществуват в холивудските филми, а четвърти трябва да бъдат нарушени... особено в 21-ви век.

Експертът по връзките Мандж Верасекера разкри кои правила може да нарушите в търсене на своята половинка:

Мъжете трябва да водят

В 21-ви век сме! Няма нищо лошо инициативата да поемат дамите, а ако мъжът има проблем с това, не си губете времето с него. Попаднали сте на някой закоравял консервативен тип!

Не бъдете нетърпеливи!

Дебатите колко време трябва да се изчака след първата среща за уреждането на втора продължават и днес. Забравете правилата, ако се правите на „труден“ и не ѝ звъните дни наред, има голяма вероятност тя да си е намерила вече друг, с когото да излиза. Просто се доверете на инстинктите си.

Не се целувайте на първа среща!

Кой го каза? Било прекалено бързо? Та някои хора в днешно време първо правят секс, а след това ходят на вечеря. Отново се уповавайте на химията и желанията на двете страни.

Не се „стискайте“ на първа среща!

Парите не са критерий, че ще ѝ се харесате. Дори някои звезди като Дейвид Бекъм са поканили половинките си на нещо по-неангажиращо, неформално и сравнително евтино за първата им среща – като местното бистро. Важното е да се проявите като кавалер, след като сте поканили една жена на вечеря.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари