IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 начина да я възпрете от изневяра

15 септември 2015 10 46

Покажете ѝ колко я цените и обичате

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Мъжете може и да нямат конкретна причина да изневерят (освен чистата химия и загубата на мисъл, когато кръвта слезе в долната глава), но при жените не е така. Тя може да ви сложи рога по ред причини, често свързани с вашето поведение и отношение към нея.

Ето защо вие имате силата да я спрете да погледне към друг, като се погрижите тя да се чувства обичана и желана постоянно. Как да го направите?

1. Бъдете любопитни

Едно от най-важните неща за щастлива връзка е да я засипвате с внимание и комплименти. Интересувайте се от нея, питайте я за деня ѝ, за различни важни неща за нея и не пропускайте и ден без да ѝ направите някой комплимент.

2. Ценете я

Не забравяйте да ѝ благодарите, когато направи нещо за вас (дори тривиално като да ви подаде чаша кафе). Допитвайте се до нея, за да види, че я смятате за равностоен партньор и ѝ се доверявайте. За нея това значи много!

3. Действайте

Ако усетите, че нещо не е наред с вашето момиче, не се колебайте да я попитате. Така ще можете да реагирате веднага при възникването на проблем в отношенията ви, вместо да го оставите да се задълбочи и тя да потърси утеха другаде.

4. Избирайте битките си

Много разногласия в отношенията между двама души са породени от глупост, инат и желание за налагане. Ако спорите, правете го заради конкретна причина и истински проблем. Постоянните караници отравят връзката.

5. Бъдете позитивни

За да запазите позитивната енергия във връзката ви, концентрирайте се върху положителните ѝ страни. С други думи възнаграждавайте партньорката си за нещата, които прави за вас и затова да сте щастливи и евентуално те ще надделеят над лошите. Така няма да се вторачвате в нейните кусури и да се карате за неща, които на практика не са толкова важни и решаващи за връзката ви.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари