IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 знака, че просто не си падате по него

18 септември 2015 12 01

Какво чакате, тръгвайте на лов за друг!

Снимка: istock

Снимка: istock

Отчаяни сте да се задомите? Почакайте малко и хвърлете още един поглед на мъжа до себе си. Вероятно половината ви приятелки вече имат семейства, а майка ви постоянно ви пита кога ще я дарите с внуци.

Да, депресиращо е, но това не е причина да бързате да наденете халката с първия мъж, с когото се задържите повече от месец. Оказва се, че доста жени се омъжват за партньорите си, без дори да изпитват някакво влечение към тях.

Сайтът TheDiamondStore.co.uk разкри 10 знака, които ще ви подскажат дали той е мъжът за вас или просто се примирявате със статуквото и бързате да угодите на всички очаквания, освен на своите. Ако някое от следните неща отговаря на връзката ви, по-добре не си правете планове да купувате булчинска рокля:

1. Отказвате общи ангажименти с много глупави извинения от сорта на „Имам настинка“, „Трябва да работя до късно“, „Трябва да си мия косата“ и т. н.

2. Не го представяте на приятелите си, макар че сте двойка вече от няколко месеца.

3. Няма я искрата, а с нея се е изпарило желанието да правите секс и дори да го съблазнявате.

4. Отбягвате целувките му. Когато тръгне да ви целува, извъртате глава и започвате разговор с някой друг.

5. Предпочитате кабелната пред него и дори не му говорите, докато не си изгледате всички любими сериали и филми.

6. Вечно се оглеждате за някой друг. Дори подсъзнателно очите ви шарят по всеки мъж, с който се разминете.

7. Вече сте влезли трайно в комфортната зона и дори не правите усилие за каквото и да било (включително за външния си вид), за да му се харесате и да разнообразите връзката си.

8. Подарявате подаръците от него на друг – цветята отиват при майка ви например.

9. Имате годишнина? Та вие дори не помните кога беше първата ви среща.

10. Вършеете из нета. Тайно се надявате да срещнете по-готин мъж и затова сте подновили профилите си в сайтовете за запознанства.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари