IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо жените са по-добри в изневярата

25 септември 2015 15 00

Дамите умеят да бъдат хитри и предпазливи

Ако не бяха папараците, Кристен Стюарт едва ли щеше да бъде "уловена" в изневяра; Снимка: Reuters

Ако не бяха папараците, Кристен Стюарт едва ли щеше да бъде "уловена" в изневяра; Снимка: Reuters

Казват, че мъжете са по-податливи на изневяра, но и че по-лесно ги хващат. Няма някаква официална статистика кой от двата пола е по-склонен да кривне от правия път, но когато говорим за кръшкане, дамите са далеч по-изобретателни.

Причините са, че жените са по-внимателни, по-страхливи и мислят по-детайлно. Ето защо това ги прави значително по-добри в изкуството на изневярата. И така – какво правят те по-различно?

1. Жените са гледали куп сериали и филми, които показват реално как може да те хванат в изневяра и затова имат идеи как да избегнат това. Освен това четат доста материали по темата в сайтовете и списанията (нещо, което би било „под нивото“ на един мъж).

2. Заради своята страхливост и предпазливост дамите често използват фалшиви имена, телефонни номера и имейли (особено в сайтове за запознанства), така че идентичността им да остане максимално скрита и трудно проследима.

3. Ако една жена ухае на друг парфюм, тя лесно може да се оправдае, че е била в магазин за козметика и че е тествала различни аромати. Дори мъжките няма да събудят съмнение – може да ви е избирала подарък, нали?

4. Дамите разполагат с куп продукти, които могат да заличат всички „доказателства“ – лосиони (аромат), фон дьо тени (страстни непредвидими белези), препарати за почистване (улики върху дрехите) и т. н. А и знаят как да ги използват!

5. Жените са емоционално интелигентни и могат лесно да разберат кога партньорът им се съмнява в тях, което им помага да тушират това съмнение още в зародиш.

6. Представителките на нежния пол без проблем ще използват чужда сметка, тайна кредитна карта и друг платежен метод, за да скрият „разходите си по изневярата“.

7. Ако все пак решат да изневерят, те винаги ще си осигурят алиби (в лицето на няколко приятелки), ще подготвят подобаваща история за отсъствието си и никога няма да използват социални мрежи като Фейсбук, за да не бъдат лесно уловени.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари