IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-дразнещите видове двойки

13 септември 2015 08 01

Понякога любовта може да бъде наистина досадна

Докато бяха заедно, Селена Гомес и Джъстин Бийбър постоянно се разделяха и събираха; Снимка: Getty Images

Докато бяха заедно, Селена Гомес и Джъстин Бийбър постоянно се разделяха и събираха; Снимка: Getty Images

Всички хора искат да намерят точния човек за себе си, да се влюбят в него, да се радват на безмерна обич и накрая да заживеят заедно „щастливо до края на дните си“. В крайна сметка любовта е нещо, без което човек не може да съществува или поне не така пълноценно, както би трябвало.

Чудесно е, когато двама души са заедно, обичат се и летят окрилени от това прекрасно чувство. Невинаги обаче всичко е толкова розово. Някои хора или по-точно двойки губят представа за реалността и се държат.... неадекватно. Обикновено те прекаляват с парадирането със своята любов, което може да бъде наистина досадно за много хора.

За да разберете по-точно за какво става въпрос, ето и кои са най-дразнещите видове двойки:

Двойките, които демонстрират физическото си влечение на обществени места

В първите месеци от връзката хормоните бушуват и партньорите не могат да се наситят един на друг. Това обаче не означава, че е приятно те да демонстрират физическите си влечения и сексуални пориви на обществени места. Тези двойки са едни от най-дразнещите, тъй като самата гледка на мъж и жена, разгонени като тийнейджъри не е особено приятна. Нормалното любовно държание на обществени места се свежда до прегръдки, държане за ръце и бърза целувка по устните.

Двойките, които „набутват“ своето щастие в лицето на другите

Всичките им приятели и познати знаят, че те се обичат и са много щастливи. Ето защо няма нужда и да го чуват, най-вече да го чуват постоянно. За някои неща е по-хубаво да не се говори, защото когато ги има, те просто си личат.

Двойките, които се преструват на щастливи

Точно както истинското щастие си личи, така и проблемите не могат да бъдат скрити за дълго. Приятелите на тези двойки със сигурност ще разберат, когато се случва нещо нередно. Тъжно е двама души да се правят на щастливи и да не споделят с най-близките си хора какво всъщност има. Поддържането на външно щастие само за пред обществото пък е наистина жалко.

Двойките, които постоянно се разделят и се събират

На много партньори им се е случвало да се разделят и после отново да се съберат. Това са нормални неща от живота. Но ако разделите и събиранията се случват много често, това определено е много дразнещо. Представя партньорите като неосъзнати индивиди, които все още не могат да разберат какво да правят с живота си. Освен това с неспирните си любовни драми напрягат всички около себе си.

Двойките, които винаги използват „ние“

При тях „аз-формата“ вече не съществува, защото е заменена от „ние“ без значение, че в много случаи това звучи абсурдно. Партньорите в тези връзки толкова са свикнали да говорят в множествено число, че сякаш губят от своята идентичност. Постепенно в представите на другите тези двама души спират да съществуват поотделно, защото се сливат в един гигантски човек.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари