IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да направите, ако не харесвате приятелите му

3 октомври 2015 14 00

И да съумеете да запазите връзката си

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Когато задълбочите връзката си с някой мъж, вие ще се запознаете не само с неговите роднини, а и с приятелите му. Има голям шанс да не харесвате част от тях, но не бързайте да му поставяте ултиматуми да избира между вас и другарите си.

Мъжете не обичат ултиматумите, а и се замислете, че вероятно и той не изгаря от желание да общува с вашите приятелки, но казал ли ви е нещо по темата? Вместо да се цупите и да изтъквате недостатъците им пред него, направете следното:

1. Предложете му всеки от вас да има „своя вечер“, която да съвпада. Тогава вие ще излизате с вашите приятелки, а той със своята компания.

2. Връзката се базира на компромиси, така че от време на време ще се наложи да прехапете език и да се усмихвате в тяхната компания. Не е чак толкова страшно, а и реално вие прекарвате повечето време с него и хората, които са ви приятни.

3. Взимайте със себе си приятелка. Така хем ще му угодите и ще се присъедините за въпросната вечер в неговата компания, хем и вие ще си имате „подкрепление“, така че да не скучаете и да бъдете спирана да подмятате остри реплики по адрес на присъстващите.

4. Говорете с него и му обяснете, че предпочитате да избягвате „общите сбирки“, но не защото не харесвате приятелите му, а му споделете, че просто нямате общи теми за разговор и предпочитате да правите нещо друго.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари