IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 причини да излизате с червенокоска

5 октомври 2015 13 21

И да се чувствате пълен късметлия

Снимка: Flare.com

Снимка: Flare.com

Би било напълно справедливо да кажем, че естествено червенокосите жени са рядкост и излъчват специален сексапил. По тази причина те се оказват магнит за мъжете. Като малцинство дамите с огнени коси си имат и собствен сайт за срещи – DateGingers.co.uk, който не пропусна да изтъкне всичките им предимства. Вижте защо мъжете, които излизат с червенокоси хубавици, трябва да се чувстват истински късметлии:

– Изследване на университета в Хамбург неотдавна затвърди подозренията, че червенокосите жени са много палави в леглото.

– Луничките вече не са недостатък, а са доста секси и дори много жени се опитват по изкуствен начин да покрият тялото и лицето си с тях. При рижите чаровници, това е природна даденост и изглежда привлекателно.

– Естествените червенокоски са около 5% от населението на Земята, така че вие имате до себе си уникална жена!

– А ако имате късмета да излезете с червенокоса хубавица със сини очи, то вие сте уцелили джакпота! Те са на изчезване.

– Няма да ви се налага да се притеснявате, че косите ѝ ще загубят цвета си, тъй като огнените дами не посивяват като всички останали с възрастта.

– Не се тревожете и че ще я загубите в тълпата, та тя се откроява като червен светофар! Ако имате чувство за хумор, то ще бъде оценено и тя ще ви покаже, че също умее да се смее и да пуска шегички.

– Червенокосите жени от малки са тренирани да бъдат обект на пиперливи коментари и подмятания заради цвета на косата си.

– Рижите дами са толкова невероятни, че си имат собствен празник, който да почете съществуването им (холандците го празнуват в първия уикенд на септември)!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари