IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чертите на „лошото момиче“, които мъжете търсят в една жена

9 октомври 2015 13 01

Какво точно ги привлича?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Казват, че жените харесват лоши момчета и макар че те са много по-неподходящи за връзка от добрите такива, често дамите ги предпочитат. И дори двата пола да са от различни планети, те все пак имат някои общи неща помежду си.

Мъжете също си падат по лошите момичета и биха се впечатлили от жена, която е съчетание между „ангелско“ и „дяволско“ или поне притежава част от чертите на лошото момиче.

По-специално мъжкият пол търси следните неща в представителките на нежния пол:

Да имат приключенски дух

Много мъже се страхуват от обвързване, тъй като не желаят да правят едни и същи неща всеки ден. Ако до себе си обаче имат дама с приключенски дух, която постоянно ги изненадва, те не биха имали нищо против да поддържат сериозна връзка с нея.

Да бъдат уверени

Уверената жена с достатъчно самочувствие (но не прекалено) е изключително секси в очите на мъжете. Те знаят, че тя е наясно какво иска от живота и от човека до себе си и за тях е въпрос на престиж да я завоюват и да бъдат с нея.

Да бъдат мръсници в леглото

Едва ли е изненада за някого, че мъжете държат много на качеството на сексуалния си живот. Те искат да намерят жена, която да бъде изключително палава и с която няма да им е скучно в спалнята.

Да бъдат независими

Мъжете харесват жени, които могат да отстояват себе си и които могат да се грижат за себе си. Дори представителите на силния пол да обичат да помагат на любимата си в някои отношения, те не желаят да вършат всичко вместо нея.

Да бъдат съблазнителки

Мъжете, също като жените, обичат да се чувстват харесвани. Ето защо те имат нужда половинката им да ги съблазнява и от време на време да поема контрола в свои ръце. Не се притеснявайте – силният пол обича да бъде подчиняван по хубав начин.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари