IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как гаджето от друга народност променя живота ви

2 ноември 2015 14 45

Какво трябва да очаквате?

В "Сескът и градът" Кари Брадшоу имаше връзка с руснак; Снимка: thechicstreetjournal.com

В "Сескът и градът" Кари Брадшоу имаше връзка с руснак; Снимка: thechicstreetjournal.com

Светът не е това, което беше преди няколко десетилетия. Днес човек свободно може да пътува зад граница, да учи в друга държава, да гради кариера на хиляди километри от родното си място. Ето защо не е невъзможно да срещнете любовта в лицето на някой чужденец.

Половинка с различна от вашата националност със сигурност означава няколко неща: бъдете готови за разлики, но все пак нямайте предразсъдъци и очаквайте нови неща, с които трябва да разнообразявате ежедневието си.

За да бъдем още по-конкретни обаче, прочетете следващите редове и разберете по какъв начин гаджето от друга народност може да промени вашия живот:

Новата култура ви учи на нови уроци

Всяка култура е известна със своите традиции и ценности. В случай, че имате любовни отношения с чужденец, това ще е страхотна възможност да научите нови неща и да обогатите своята личност. Две от най-важните неща, на които ще се научите, безспорно са: търпение и разбиране. Именно от тях се нуждаете, ако искате връзката ви да успее.

Имате възможност да научите нов език

Как най-лесно може да научите нов език? Със сигурност не в най-добрите езикови училища, а в компанията на любим човек. Когато имате връзка с чужденец, някак естествено е да научавате думи и фрази от родния му език. Ако пък имате желание, обучението може да бъде много по-задълбочено и за кратко време бихте могли да научите много.

Животът ви ще се превърне в приключение

До този момент вие сте виждали нещата по един определен начин, но половинка с друга народност може тотално да преобърне вашите представи. По тази причина бъдете готови да откривате непознати за вас неща, както и да се впускате в приключения.

Двамата ще сътворите една нова култура

Това е неизбежно – нито вие ще успеете напълно да промените любимия си, нито той вас. А няма и нужда – все пак сте се влюбили един в друг именно, защото сте си интересни. Не забравяйте, че компромисите са изключително важни, ако искате да запазите връзката си успешна. Съчетавайте най-доброто от двата свята, вместо да се поддавате на различията.

Може да опитате нови вкусни ястия

Във всяка страна храната е различна, както и голяма част от подправките. Това ви дава шанс да се насладите на напълно непознати за вас до този момент вкусове. Със сигурност ще откриете нещо, което да ви грабне – също както вашият любим човек.

Ще имате две места, които да чувствате като дом

Ако отношенията ви с чужденеца продължат с години, това означава, че заедно с него ще пътувате до родната му страна (ако по принцип живеете във вашата или пък в трета държава). В един момент ще започнете да чувствате, че има повече от едно място, което приемате като свой дом. А това не е лошо, дори напротив.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари