IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разберете дали сте попаднали на правилния мъж?

4 ноември 2015 12 15

Въпросите, които няма да си задавате, докато сте с него

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Комуникацията е ключът към всяка успешна връзка. Именно чрез нея ние разбираме колко сме ценени и обичани от любимия човек.

Ако един мъж наистина ви обича, той няма да ви кара да се чудите или съмнявате в чувствата му. И най-важното – няма да ви кара да се съмнявате в себе си и собствените си качества и самочувствие.

Как да разберете дали сте попаднали на правилния мъж? Лесно е, до него вие никога няма да се питате:

1. Уважава ли ме?

Едно от нещата, на които се базира любовта, е уважението. Липсата му обрича всяка връзка, а единият се чувства като предмет, притурка в ежедневието на другия.

2. Красива ли съм?

Всяка жена е суетна, но суетата не е егоизъм, а желание да се хареса на любимия човек. Единственият никога няма да даде повод на половинката си да се съмнява в собствената си красота и в това дали той я приема за секси и красива.

3. Струвам ли си?

Разбира се, че си струвате и не ви трябва мъж, за да го осъзнаете. И все пак е хубаво човекът до вас да ви показва по различни начини колко ви цени.

4. Имаме ли бъдеще?

Питате ли се това, то значи нещо ви липсва. Нормално е въпросът да изникне в главата ви в началото на вашата връзка, но ако вече са минали години и вие все още се чудите, то очевидно не сте с правилния мъж.

5. Подкрепя ли ме?

Много важно за една жена е, освен ценена и обичана, тя да бъде подкрепяна от половинката си. Това ѝ дава сили да разпери криле и да се развива, защото знае, че до себе си има човек, който вярва във възможностите ѝ и ще ѝ помогне да реализира мечтите и целите си.

6. Мога ли да бъда искрена с него?

Не се залъгвайте, „белите лъжи“ са си лъжи. Ако се налага постоянно да затаявате и заобикаляте истината в името на връзката си, то тя не е достатъчно силна и перспективна. Попаднете ли на точния мъж обаче, няма да изпитвате притеснения да казвате истината и да бъдете директна, което пък за в бъдеще ще ви спести доста проблеми.

7. Чувствам ли сигурност с него?

Не става въпрос само за физическа сигурност, а и за емоционална. Това включва вашата увереност в човека срещу вас и способността му да ви направи щастлива. Комфортът, спокойствието, усещането за близост също са част от тази сигурност. Ако са налице, значи сте на прав път.

8. Обича ли ме?

Ключовият въпрос, който като че ли е най-важен за една връзка. В случай, че още нямате отговор (отново при връзка, която продължава повече от 10-12 месеца), то мъжът до вас прави нещо неправилно или просто не е точният за вас човек и само си губите времето.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари