IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 знака, че потенциалната ви връзка се разпада

29 ноември 2015 14 30

Май трябва да се досетите, че нещата с този човек няма да се получат

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Не е приятно, когато си заинтересуван от даден човек и нещата вървят към връзка с него, изведнъж нещо да охлади неговия интерес.

Тогава започваш да се чувстваш глупаво и да се чудиш какво става, защо той губи интерес?

Постепенно усещаш как потенциалният партньор отстъпва от живота ти с лека крачка преди дори да е дал шанс на нещата между вас да се случат.

Ето и пет начина да разберете дали нещата с евентуалното ви бъдещо гадже са на път да се разпаднат:

1. Той започва да ви се обажда спорадично.

Ако човекът, с когото сте излизали вече няколко пъти и който в началото на отношенията ви е звънял по няколко пъти на ден, изведнъж започне да ви игнорира и да ви се обажда през ден-два, явно има някакъв проблем. Едва ли той/тя е толкова зает. По-скоро се чуди как да ви отреже тактично, без драми и сериозни разговори. Това не трябва да ви довежда до истерия – по-добре се дръжте като него и се опитайте да запазите достойнство.

2. Разговорите ви се ограничават до няколко думи.

Ако този човек започне да ви се обажда рядко, а когато го направи, гледа да приключи разговора бързо, значи той просто иска любезно да ви разкара от живота си. Това не трябва да ви притеснява – може би просто това не е вашият човек. Има и друг вариант – той да има твърде голямо его и да се прави на интересен, за да ви предизвика да го преследвате. Не се поддавайте на изкушението!

3. Той не ви отправя покани за срещи.

Ако разговорите ви станат съвсем кратки и без покана за следваща среща, нещата са ясни – той не си пада по вас толкова, колкото вие по него. Не си просете срещи, не го въртете на шиш само и само за да ви покани да излезете отново – дайте му пространство, може и да размисли.

4. Той не ви изпуска, въпреки че не ви предлага нищо.

Ако този човек се вижда от време на време с вас, но не изглежда особено заинтересуван да създаде сериозни отношения, то замислете се – заслужава ли си да си губите времето с него. Възможно е този човек просто да обича да се обгражда с индивиди от противоположния пол, за да си има някой „подръка“, когато се чувства самотен.

5. Той ви демонстрира, че не обича лесните победи.

Ако сте показали твърде бързо на въпросния човек, че сте абсолютно хлътнали по него, нормално е той да изгуби ентусиазъм. Вие може да си мислите, че става въпрос за силна, взаимна химия помежду ви, но той да не смята така. Затова не прибързвайте със задълбочаването на връзката си, особено пък със секса на първите няколко срещи. Пазете си достойнството с лека дистанция в началото, която постепенно ще скъсявате във времето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари