IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 навика, които ви пречат да си намерите гадже

3 януари 2016 15 30

Отърсете се от тях, ако искате да срещнете голямата си любов

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Живеем в забързано, технологично общество, в което намирането на идеалната ни половинка става все по-невъзможна мисия.

Ние хем сме твърде заети за любов, хем отчаяно мечтаем да намерим перфектния човек, с когото да споделим живота си.

Проблемът е, че съвременните млади хора са твърде съсредоточени върху себе си и масово си създават няколко навика, които им пречат да открият истинската любов или поне да я разпознаят...

Ето и кои са те:

1. Имате постоянен сексуален партньор.

Има голяма разлика между това да правите секс за една нощ и да имате постоянен сексуален партньор. Сексът за една нощ не е много-много за препоръчване, но е по-добрият вариант от това да поддържате сексуални отношения с даден човек, с когото усещате, че няма да имате общо бъдеще. Може би се залъгвате, че този човек е ваш партньор, но дълбоко в себе си, знаете, че той/тя няма да бъде ваш съпруг/а или баща/майка на децата ви.

В този случай държите вратата затворена за други възможности. Вие няма да срещнете друг човек, докато сте наполовина или частично обвързани.

2. Вие сте твърде нетърпеливи.

Всички сме чували поговорката: „Нещата се случват, когато най-малко ги очакваш.“ Това е вярно – не насилвайте съдбата. Ако сте твърде обсебени от идеята да срещнете перфектния човек, вие ще го „разпознавате“ във всеки нов партньор и така ще претърпявате разочарование след разочарование. Бъдете търпеливи, живейте си живота без фиксидеи, работете върху себе си и след време ще сте готови да обичате без страх и така да намерите другата си половина.

3. Вие не слушате интуицията си.

Вселената е най-добрият режисьор – слушайте я. Ако интуицията ви подсказва, че вашият партньор не е перфектният за вас, вероятно това е точно така. Няма смисъл да създавате семейство с човек, с когото връзката ви е обречена от самото начало. Следвайте сърцето си, вглеждайте се в знаците на съдбата и няма да сбъркате.

4. Надявате се да се съберете с бившия си.

Вие никога няма да намерите съвършената си половинка, ако продължавате да мислите за бившия си. Не оставайте в капана на подобни отношения твърде дълго. Ако една връзка не върви или е твърде сложна поради някакви обстоятелства, то нещата може и никога да не се наредят. Затова няма смисъл да вярвате в тези отношения и да се опитвате да им давате шанс отново и отново. По-добре прекратете тази връзка веднъж и завинаги.

5. Вие сте изгубили вяра в любовта.

Ако твърде дълго се оглеждате за любовта, а тя така и не идва, възможно е да загубите вяра в някакъв момент. Трябва обаче да имате вяра, че съдбата ще ви срещне с вашата половинка, когато времето е най-подходящо. Не губете надежда за щастливата развръзка на личния си живот! Ако сами затворите сърцето си за голямата любов, наистина може да я изпуснете покрай себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари