IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как мъжете се справят с тежка раздяла

4 февруари 2016 16 00

7 смелчаци разкриха как са преживели провала на връзката си

Как мъжете се справят с тежка раздяла

Раздялата не е приятно изживяване, както за мъжете, така и за жените. Ала сякаш дамите получават по-голямо съчувствие, защото вдигат повече шум.

Емоционални, експлозивни и много креативни в изразяването си те често седмици наред страдат така че целия свят да разбере какво им се е случило.

Това обаче не означава, че представителите на силния пол са безчувствени и лесно подминават подобна промяна в живота си. Точно обратното! Те по-скоро действат и търсят начин да вложат енергията си в нещо, което да ги разсее от тъгата и сполетялото ги нещастие.

7 мъже решиха откровено да признаят пред женското списание Womаn’s Health как са се справили с тежка раздяла. Вижте историите им и може да се вдъхновите от тях:

Фитнес

„Бях много ядосан и това подсили мотивацията ми. Мислех си, че ако изглеждах по-добре, тя нямаше да ме зареже. Започнах да ходя много често на фитнес и свалих 15 кг. Тя започна полека да се връща в живота ми като си пишехме в социалната мрежа. Радавам се, че не я блокирах или изтрих, защото съм щастлив, че тя може да види как изглеждам сега и как съм по-щастлив и здрав”, Анди Д.

Ново местоживеене

„Пропуснах доста възможности в колежи, за да остана близо до гаджето си от гимназията. Когато нещата приключиха още първия семестър, бях наистина бесен на себе си. Веднага потърсих някаква програма за трансфер в друг колеж. Преместих се на стотици километри от нея и сега имам работа-мечта. Гледайки назад, ако не бяхме скъсали, вероятно щях да съм доста по-мизерен и да правя нещо, което няма да ме удовлетворява и в крайна сметка пак щяхме да се разделим”, Уорън Х.

Помощ от приятел

„След последната ми раздяла, бях напълно отчаян. А иначе бях душата на компанията. Моите приятели бързо се заеха да ми върнат живота и не спираха да ме водят по купони и дискотеки. Караха ме да излизам с жени от сайтове за срещи и рядко ме оставяха сам. Все още съм необвързан, но излизам с различни жени и върнах самочувствието си”, Том П.

Пътешествие

„След като разби сърцето ми, реших да си направя кратко пътешествие с приятели, за да натрупам нови спомени и да се откъсна от нея. Обиколихме половината страна и да си призная изгарях от кеф, че тя следи всичките ми снимки в Инстаграм. Беше много вълнуващо и освежаващо изживяване и видях толкова неща. Върнах се нов човек – зареден с енергия и стремежи”, Джейсън Д.

Коренна промяна

„Когато бившата ме напусна, осъзнах че е време за грандиозна промяна. Мразех работата си, затова започнах да търся нова. Прекарвах уикендите в изграждане на портфолиото ми и след няколко месеца получих шанса да работя в нова индустрия на невероятна позиция. Работих върху себе си в професионален план и най-накрая постигнах целите си в тази сфера. Щастлив съм”, Дрю Т.

Нова визия

„След раздялата реших, че трябва да променя визията си. Спрях бързите и вредни храни, смених гардероба си. Помолих приятел за помощ и тъй като той имаше набито око, ме заведе на шопинг. Смених и прическата си, а той засне цялата ми трансформация като качихме крайния резултата в социалните мрежи. Надявам се тя да го е видяла. Невероятно е колко много може да ти помогне приятел след тежка раздяла”, Брендън Р.

Бягство сред природата

„Наех си малка хижа сред гората и се отдадох на писане. Дни наред нямах досег до телефон и интернет и изразявах чувствата си на хартия. Дори написах кратък сюжет за филм – нещо, което винаги съм искал да направя. Почувствах се по-добре, по-пълноценен и спокоен”, Шон Н.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари