IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имате среща? Спрете да вярвате на клишетата

29 март 2016 15 20

10 правила, които жените вече не трябва да спазват

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Когато става въпрос за излизане на романтична среща, има куп различни правила, които жените следват малко по навик.

Този етикет по отношение на запознанствата и флирта е морално остарял и ненужен в съвременния свят.

Ето и 10 правила, които вече не трябва да следвате:

1. Жените не трябва да канят мъжете на първа среща

Обществото все още счита, че мъжът трябва да преследва жената, но в днешно време много жени се оказват по-настъпателни и агресивни по отношение на любовта. В 21-ви век еманципираните дами са склонни да се възползват от всяка добра възможност за запознанство. Жената в забързания модерен свят няма време за губене, когато става време за любов. Ако даден мъж я вълнува, тя намира начин да му го покаже, дори с риск да бъде отхвърлена.

2. Жената трябва да изчака мъжът да се свърже с нея след среща

Това също е едно морално остаряло правило. Няма значение кой на кого ще се обади пръв – по-важното е комуникацията между двама души да се развива и задълбочава. Пък и има мъже, които ще оценят усилията на жената в това отношение.

3. Онлайн срещите са крайна мярка

Хората все още считат, че връзките, които започват в сайтове за запознанства, няма да са трайни и щастливи, което изобщо не е така. Живеем в технологичен свят и все по-лесно ни става да се срещаме с нови хора, които имат нашите интереси, вкусове и хобита, именно в интернет. По-добре да прекарате 5 минути в чат с мъж, който харесвате наистина, отколкото да седите 30 минути в бар с мъж и едва тогава да осъзнаете, че двамата с него нямате много общо.

4. Жените трябва да го играят недостъпни

В миналото се считаше, че жената трябва да бъде неуловима, да играе игрички и да се прави на недостъпна, за да събуди интереса на мъжа, но това понякога е доста грешен подход. С такова поведение има шанс да охладите интереса на мъжа още в началото и той в крайна сметка просто да реши, че не си струва да ви гони.

5. Не излизайте на среща с мъж-колега

Графикът от понеделник до петък на съвременната жена обикновено е толкова натоварен, че необвързаните дами трудно имат шанс да срещат интересни свободни мъже извън офиса си. Така че ако имате готин колега, който се доближава до представата ви за партньора, когото търсите, то действайте без да мислите за реакцията на шефа си.

6. Мъжете-приятели са табу

Много жени имат тайно влечение към някой свой стар приятел или много добър познат, но си слагат спирачки именно заради тези вече наложени приятелски отношения. Това е излишно и ненужно. Ако имате интерес към даден мъж – ваш приятел, трябва да намерите начин да разберете дали чувствата ви не са взаимни.

7. Не трябва да си харесвате ексгадже на своя приятелка

Ако вашата приятелка е приключила отношенията си с този мъж отдавна и нещата между тях са необратими – защо да не се пробвате с него, щом го харесвате. Той не е бил нейната идеална половинка, но може да се окаже вашата сродна душа.

8. Трябва да се уверите, че статусът на мъжа във Facebook е необвързан

Хората масово лъжат в профилите си в социалните медии. Възможно е мъжът, от когото се интересувате, да не е променил състоянието на връзката си след последната си раздяла, а всъщност от месеци да си няма приятелка. Обикновено хората не искат стотиците им „приятели“ в социалната мрежа да разберат, че са останали без гадже.

9. Не трябва да излизате с няколко мъже в един и същи период от време

Когато отидете на шопинг за нови обувки, вие обикновено се чудите между няколко опции и ги пробвате из магазина, докато не се спрете на най-удобните. Същото е и с ходенето по срещи – можете да се виждате с няколко мъже едновременно, докато не решите да се спрете на един от тях, който отговаря най-точно на вашите очаквания.

10. Трябва да изчакате поне до третата среща, за да правите секс

Ако се чувствате комфортно с даден мъж, може да правите секс и на първата среща и обратното – ако той не ви харесва достатъчно, и десет срещи няма да стигнат, за да се пъхнете в леглото с него. Тоест, това правило е доста остаряло във времето и не е адекватно на съвременния свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

12345678 ( преди 7 години )
АЗ ЛИЧНО СЧИТАМ, ЧЕ ПРАВИЛА ЗА СРЕЩИТЕ МЕЖДУ ЖЕНИ И МЪЖЕ НЯМА И ГОРЕНАПИСАНОТО МОЖЕ ДА СИ ГО ЗАВРЕТЕ В..!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар