IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 неща, които мъжете тайно очакват от жената до себе си

6 април 2016 14 40

Но няма да ѝ го кажат в лицето

Снимка: youtube.com

Снимка: youtube.com

На света няма човек, който да не таи очаквания за нещата, които се случват в живота му. Същото важи и за двама души във връзка. И докато дамите не си мълчат и изразяват гласно своите очаквания, мъжете в общия случай пазят тази информация за себе си и тайно се надяват половинките им да отговорят на тях.

Ето и кои са 4-те неща, на които господата много държат и се надяват половинките им да отговорят.

1. Да бъдат уверени

Има моменти, в които и най-силният „войник“ се нуждае от помощ и подкрепа. Тогава той би бил много горд и щастлив, ако до себе си има уверена и силна жена, която да го мотивира, да му вдъхне кураж и да го подкрепи и успокои.

2. Да говорят открито за секс

Мъжете не са особено досетливи, нито са врачки, така че се нуждаят от някои напътствия дори в секса. Те се възбуждат от жени, които не се срамуват от своята сексуалност и знаят какво искат. Харесват и смелите дами, които нямат против да експериментират различни неща в спалнята.

3. Да ги окуражават

Мъжът се нуждае от половинка, която да го прави по-добър, да го мотивира да следва мечтите си и да го подкрепя.

4. Да не мърморят

Ако има нещо, което вбесява представителите на силния пол, то това е жена, която вечно мрънка и натяква. Оставете любимия си да бъде мъж и спрете да моделирате живота и личността му...поне от време на време. Усмивката ви прави по-привлекателни и с нея доста по-лесно ще постигнете целта си, вместо да се мръщите и да недоволствате.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари