IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как мъжете объркват и съсипват връзките си?

9 април 2016 15 30

5 основни начина

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Взаимоотношенията са по-трудни, отколкото повечето мъже биха искали да бъдат. Всяка една връзка иска инвестиране на усилия и от двете страни, за да вървят нещата максимално плавно.

Без значение колко много един мъж обича една жена, от време на време все ще попада в конфликти с нея – такъв е животът.

Ключът към щастливи и здрави отношения обаче не се крие в малкото конфликти, а по-скоро в това хората да се научат да правят компромиси и да мислят за нуждите на половинката си

Ето и 5-те най-разпространени начина, с които мъжете объркват своите дългогодишни взаимоотношения:

1. Те не се замислят дали половинката им е щастлива.

Много мъже забравят, че връзката им може да пострада, ако половинката им започне да се чувства нещастна и редовно пренебрегвана. Причината за това често е, че представителите на силния пол насочват вниманието си към други неща – кариера, хобита, сметки и др. Ако един мъж егоистично спре да се интересува от това как се чувства половинката му, връзката му със сигурност ще се разклати.

2. Те спират да се грижат за себе си.

Голяма част от мъжете, които се чувстват доволни от живота и половинката си, се занемаряват след определена възраст, не само като визия, но и като здравословно състояние. Тази промяна към лошо в даден момент започва да се отразява и на връзката им – мъжът е по-малко привлекателен, по-мързелив в леглото, по-апатичен като цяло.

3. Те не се интересуват от нуждите на жената до себе си.

Мъжете и жените имат различни нужди. Дамите искат внимание, искат да имат партньор, с когото да могат да разговарят, с когото да могат да ходят на различни интересни места и т. н. Мъжете обаче често просто не се интересуват от тези неща. Те водят разговори само по теми, от които се вълнуват, забравят да обръщат внимание на половинката си и се грижат само за личните си хобита. Това определено съсипва отношенията им.

4. Те разреждат секса.

Всички знаем, че сексът в двойката намалява във времето. Това е човешката природа. Повечето двойки разреждат половите си контакти, след като вече са били 10-20 години заедно. Не е нужно да правите секс по няколко пъти на ден или всеки ден, но все пак не забравяйте, че сексът е много важен за отношенията и трябва да се сещате за него поне един-два пъти в седмицата. Това е най-добрата връзка между двама души, а ако тя се изгуби, жената започва да се чувства потисната и нещастна.

5. Носят се по течението.

Когато вълнуващите моменти изчезнат трайно от една връзка, това е все едно да натиснете бутона „затвори“ към сърцето на жената. Жените са щастливи, когато животът им е изпълнен с нови и вълнуващи неща, но много мъже предпочитат да се носят по течението, правейки едни и същи скучни неща през цялото време. Ако представителите на силния пол искат да поддържат огъня жив в отношенията си, те трябва да полагат усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Александър ( преди 7 години )
Хора, освен в обедната почивка на работа и вечер преди лягане, за забавление, подобни небивалици не трябва да ги четете, даже и пари да ви дават. Най-много да придобиете съвсем смехотворни или лъжливи представи за въпросите, които ви вълнуват от тяхното прилагане. Проблемът много пъти, като мъж ви го казвам, е липсата на разговор, диалог. Всичко е следствие на това.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
До eli: ( преди 8 години )
До eli: Абсолютно така излиза. :)Авторката може да е преживяла подобно разочарование и сега да си търси отдушник.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
До автора/авторката ( преди 8 години )
Слънчице, това с изискването на вниманието може ли да ти кажа нещо. Че вниманието НЕ може и НЕ трябва да се изисква! Насила получено внимание НЕ е истинско внимание, а престорено! Вниманието трябва да се заслужи, един сам по себе си интересен човек НИКОГА не би просил внимание, защото не страда от липса на такова. Всяка скучна жена може да тропа с крак за внимание, но самата тя си е виновна. По-добре е да разшири кръга си от интереси, за да има повече допирни точки с хората. Иначе ако се вълнува само от някакви евтини сериали и това кое кафе да посети... много бързо ще омръзне на който и да е мъж! ;)...Другото което е: "не се били замисляли дали е щастлива" - това е двупосочно, миличка. Важи и за жената доколко се замисля за мъжа си, но всъщност и двамата в една двойка трябва да знаят, че щастието идва от вътре! Не от вън! Т.е. не трябва да чакат някой да ги "ощастливи" - това е тяхно вътрешно израстване, житейски урок да се научиш да обичаш и да искаш да споделяш! Това е най-голямото щастие - да искаш да даваш и да намериш на кой да го дадеш. Това е радостта - от споделянето. А не да чакаш на тепсия и само да искаш да взимаш (получаваш). Последното е евтин егоизъм...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
eli ( преди 8 години )
Излиза,че ако нещо не върви-само мъжът е виновен!Аман от феминистки статии!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Aaa ( преди 8 години )
tsvasileva: Ти да не мислиш, че тая статия е тук, за да помага на някой. Статията съществува, за да набере даден брой кликове/посещения и приходи от реклами. Да са живи и здрави създателите на AdBlocker :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
tsvasileva ( преди 8 години )
и какво като сте ги открили - мъжете, от които се очакват тези неща даже не четат статии в интернет, пък как ще постигнат такава мисъл сами.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар