IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че вече поставяте себе си на второ място във връзката

9 май 2016 15 20

Това не е здравословно нито за вас, нито за нея

Снимки: Istock

Снимки: Istock

Понякога забравяме, че личните ни нужди и желания трябва да са приоритет за нас. За да има човек здравословна връзка, той трябва да се чувства добре, щастлив и удовлетворен от отношенията си. Ала случвало ли ви се е да сте толкова влюбени, че забравяте за себе си и поставяте другия на преден план? В резултат на това с времето у вас се натрупва една тъга, дразнение и в даден момент неусетно се оказвате в една нещастна връзка, от която обаче дори не може да се измъкнете.

Не трябва да губите себе си, не трябва да се раздавате самоотвержено, без да получавате нищо в замяна. Ето и признаците, че вече поставяте себе си на второ място след него и е време да промените това:

1. Правите, каквото той иска и дори не опитвате да изкажете мнението си.

Хубаво е да бъдете честни с партньора си, иначе той няма как да разбере, че не сте щастливи и съгласни с него.

2. Пренебрегвате личните си желания.

Той ви пита къде искате да ядете и вие назовавате любимото си място. Но след това веднага добавяте: „Но нямам против да отидем и в пицарията, която толкова ти харесва“. Няма нищо лошо да се съобразявате с неговите желания, но в една връзка трябва да има баланс и да се случва и това, което вие искате.

3. Постоянно измисляте извинения за нещата, които ви дразнят.

Той прави нещо, което не ви се нрави и вместо да повдигнете въпроса, набързо измисляте оправдание за поведението му. Така обаче той няма да се промени и дори няма да разбере, че по някакъв начин ви е обидил или засегнал. Говорете!

4. Съобразявате плановете си с него.

Компромисите са необходимост в една връзка, но не може да ги правите само вие. Все пак сте отделна личност със собствен живот и не трябва да забравяте това. В противен случай скоро ще станете скучна и зависима от него и дори да искате да му угодите, това ще скапе отношенията ви.

5. Извинявате се за всичко.

Той е имал лош ден и е кисел. Държи се дръпнато и агресивно, а вие ходите на пръсти около него и се извинявате за всичко, дори да не сте виновна. Това е грешка! Не сте длъжна да търпите лошото му настроение, колкото и да го обичате и той трябва да разбере това. По-добре му кажете: „Съжалявам, че си имал лош ден, но не си го изкарвай на мен“. Вие трябва да го подкрепите, а не да се превърнете в негов постоянен отдушник на лошото му настроение.

6. Обличате се по начин, който харесва на него, но не и на вас.

Хубаво е да го изненадвате от време на време с нещо секси, за да поддържате страстта, но преди да се запознаете сте имали собствен стил и няма причина да го променяте. Все пак той ви е харесал такава, а и облеклото е начин да изразите индивидуалността си. Не я губете!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

nagninodale ( преди 7 години )
replica vacheron constantinvacheron constantin watchesreplica vacheron constantinBedste replika ure, replika ure til salg
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Joni-otnovo ( преди 7 години )