IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 неща, които трябва да знаете, ако излизате с фитнес маниак

15 май 2016 15 30

Ще понесете ли това бреме?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Красивото, стегнато тяло от години е издигано в култ и от жените, и от мъжете. Напоследък все повече представители и на двата пола прекарват много време по залите, за да изглеждат добре. И в това няма нищо лошо, стига да не се превръща в мания. Всяко нещо, което е в повече е нездравословно и може да бъде дразнещо.

Вероятно и вие си падате по здравеняци, чиито мускули са като изваяни от гръцки скулптор, ала имайте предвид, че те не са природна даденост, а плод на много усилия и строг режим. Ето защо тези господа смятат фитнеса и храненето за своя религия и връзката с тях може да бъде натоварваща за вас. Ето и какво да имате предвид, ако излизате с фитнес маниак:

1. Той ще се опита да ви превърне в свое копие, само че в женски род. Т. е. пригответе се да ви агитира всячески да посещавате залата толкова често, колкото него.

2. Той ще следи храната ви. Искате парче пица или дюнер? Пригответе се за лекция от негова страна, включваща калорийния прием, мазнините и точно къде ще ви се лепнат. Колко дълго може да издържите без любимите си храни?

3. Той постоянно ще иска да правите някакви физически неща. Не се изненадвайте ако уикенда, вместо да лежите в леглото, ви накара да катерите някой връх, или да посетите поредния маратон в парка.

4. Той говори в калории. Излизате на ресторант и ето, че до себе си имате калкулатор на калории. Искате да си вземете сладолед в парка, но той ви предлага да си купите фреш – имал по-малко калории. Решавате да го изненадате с домашна вечеря, но той докосва само салатата и пилешкото, другото било калорийна бомба.

5. Постоянно ще ви поучава. Тъй като е посветил живота си на здравословно хранене и спорт, той се смята за експерт в тази област и дори да не искате, непрекъснато ще ви засипва със съвети как да подобрите своя начин на живот. На практика се опитва да ви каже, че не живеете правилно и нищо чудно да му повярвате.

6. Ще ви сравнява с гаджетата на своите приятели и с бившите си гаджета. И под сравнение имаме предвид визуално. Вероятно въпросните жени споделят неговата страст към фитнеса и той ще иска и вие да се превърнете в камара мускули. Все пак за тези мъже това е мерило за красота.

7. Ще позира по време на секс. Не се изненадвайте, ако в спалнята му има огледала навсякъде. Този тип мъже работят много върху тялото си и обичат да му се наслаждават. Нарцисизмът им стига дотам, че дори по време на секс правят чупки и стойки, за да си гледат мускулите и вените.

8. Залата е закон и винаги е на първо място. Не се опитвайте да го разубедите да пропусне тренировка, защото сте на някакво събитие или сте планирали нещо. За него фитнесът е приоритет номер едно и няма шанс да пропусне и едно посещение, без значение каква е другата оферта.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари