IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 предимства на връзката от разстояние

7 юни 2016 15 20

Далече един от друг не означава, че няма да имате смислена и сериозна връзка

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки иска до себе си надежден и любящ партньор, но понякога обстоятелствата разделят влюбените на разстояние. Струва ли си да поддържате връзка от дистанция? Отговорът на този въпрос не е еднозначен, но като се замисли човек, и този тип отношения си има своите предимства.

Ако сте намерили „сродна душа“ в тези не особено лесни за любовния живот времена, може би няма да сгрешите, ако дадете шанс на подобна връзка. Дори половинката ви да не е до вас 24 часа в денонощието, все пак знаете, че имате човек до себе си (макар и не физически през цялото време), а едновременно с това може да продължите живота си без драстични промени.

Ето и 10 позитиви на това да имате гадже на разстояние, които си заслужава да обмислите:

1. Пестите пари – Не се налага постоянно да ходите по ресторанти и срещи, които ще се отразят на месечния ви бюджет.

2. Липсвате си – Когато знаете, че любимият ви не е на една ръка разстояние и не ви диша постоянно във врата, тръпката се запазва по-дълго и си липсвате повече.

3. Може да ядете каквото поискате – Не се притеснявате, че той ще ви види как се тъпчете с чипс и дюнери и ще ви отправи осъдителен поглед. И все пак не прекалявайте с вредните храни, рано или късно ще се видите и трябва да сте във форма.

4. Спестявате си срамни моменти – Не е нужно да се стараете да се държите като дама 24 часа в денонощието. Можете да се оригвате, да говорите глупости и дори да изпускате газове в леглото без срам.

5. Може да насочите сексуалната си енергия другаде – Например в кариерата или да посветите повече време на тренировки, шопинг и разкрасителни процедури.

6. Може да излизате спокойно с приятелките си – Особено тези, които той не харесва и твърди, че ви влияят зле. Не е нужно дори да разбира за епичните ви женски вечери.

7. Развивате романтичната си душа – Любовните писма не са остарели, особено за двойките, които са далече един от друг. Точно обратното – те са мил романтичен жест.

8. Може да правите нещата, които партньорът ви мрази, без угризения – Например да се излежавате с часове в леглото, гледайки в тавана, да пускате любимите си женски филми без да има кой да ви мърмори, да се мотаете по халат по цял ден и т. н.

9. Секстингът става част от вашето ежедневие – Секси снимки, закачливи съобщения с еротични нотки ... нещата, които в началото разпалваха интереса и либидото ви, са обратно в играта.

10. Когато се видите, винаги е епично – Тъй като не сте заедно постоянно, когато се срещнете, винаги е динамично, страстно, интересно и запомнящо се преживяване.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари