IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които ужасяват мъжете по време на среща

16 юни 2016 14 50

Дори най-самоуверените имат своите притеснения

Снимка: Outnow

Снимка: Outnow

Да, мъжете също се тресат от нерви, особено на първа среща с жена, към която са привлечени. Като всички вас и те искат да попаднат на партньор, който да ги приема, уважава и подкрепя такива, каквито са. Но първо трябва да спечелят вниманието и интереса на въпросната личност, а това не е толкова лесно, когато не се познават.

Ето и кои са най-големите притеснения на господата по време на първите 1-2 срещи.

1. Те се притесняват, че няма да ви задоволят в леглото

Той може да изглежда добре, да е самоуверен и силен, но в ума му със сигурност се прокрадват тревожни мисли дали ще се справи добре в леглото. Първият секс между двама души обикновено не протича гладко, така че не бъдете прекалено взискателни и критични и му дайте шанс. Той ще се постарае да ви впечатли.

2. Те не искат да бъдат отхвърлени

Мъжете не го показват, но се страхуват да заговарят и флиртуват с красиви жени. Особено с такива, които изглеждат дистанцирани и по-студени. Той ще събира кураж известно време, за да ви заговори и тайно ще стиска палци дори на краката си, диалогът да протече гладко и да не бъде отхвърлен.

Демонстрирайте самочувствие, но бъдете усмихната и приятелски настроена, ако искате да ви покани на среща.

3. Те се тревожат, че не са достатъчно „мъжествени“

Мъжете искат да бъдат мъжът във връзката. Те искат да ги уважавате като такива и да оценявате усилията им. На практика той се стреми да бъде ‘кралят в своя замък“, така че когато иска да се грижи за вас, оставете го да влезе в ролята на Принц Чаровен и да ви отвори бутилката, да плати сметката и да ви изпрати по тъмната алея, нищо, че можете и сама!

4. Те се страхуват, че няма да разчетат правилно вашите женски сигнали

Не всеки мъж е чел „книгата с правилата за срещи“ и макар да е чувал какви са знаците за флирт, които жените изпращат, не е уверен, че ще ги разчете правилно и навреме. Така че ако го харесвате, не играйте игрички, а му покажете недвусмислено интереса си, за да не се обърка и така да пропуснете шанса си за сближаване и опознаване.

5. Да, те се страхуват да не попаднат на „жена психопат“

Най-големият страх на мъжете е да не се сблъскат с психически неустойчива дама, която да изпада в нервни кризи, да хвърля дрехите им през прозореца, да играе безкрайни и жестоки игрички – на кратко: жена, която да превърне живота им в кошмар.

Ако се чувствате достатъчно уверени и търсите наистина нещо сериозно, не е нужно да прибягвате до манипулации и игрички. Това поведение е токсично и често има отблъскващ ефект.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари