IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 „жаби“, които да целунете преди да откриете принца

27 юни 2016 15 10

Или с какви мъже трябва да натрупате опит, преди да намерите перфектния?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всяко момиче си има собствена представа за „перфектния мъж“, с когото би искала да създаде сериозна връзка и евентуално общо бъдеще.

Малко са жените, които от раз попадат на най-подходящия. По-вероятно е да целунете няколко жаби, преди някоя от тях да се превърне в принца.

Ето и с какви типове мъже е добре да преживеете връзка, за да натрупате полезен опит, който ще ви помогне да разпознаете по-ясно най-идеалния партньор за вас, а и да го оцените по достойнство:

1. Интелектуалецът, който умее да говори завладяващо

Този мъж е умен и добре информиран. Той може да говори за сериозни неща, за настоящи събития, да води увлекателни разговори. Той има и добро чувство за хумор, въпреки че вероятно се облича леко скучно. Интелектуалецът ще се държи с вас като с истинска дама, но може леко да ви потисне със своята класа.

2. Купонджията, който има огромен социален кръг

Този мъж е забавен, общителен и доста популярен сред близки и приятели. Той ще ви води по нови и актуални нощни клубове, където всички със сигурност ще го познават и ще търсят компанията му. Тази ваша връзка обаче, едва ли ще има голямо бъдеще. Просто такъв мъж има твърде много обожателки.

3. Обсебеният от визията си нарцис – фитнес маниак

Този мъж не може да спре да говори за себе си и не е склонен на никакви компромиси, за да пропусне своята тренировка във фитнеса. Вие ще се влюбите в неговия перфектен външен вид, но скоро ще се отегчите от малкото теми за разговор, които ще имате с него, особено ако вие не сте запалена по спорта.

4. Артистичният мъж, който ще ви превърне в своя муза

Този художник, артист или музикант ще ви омагьоса със своето очарование и талант и вие няма да можете да спрете да му се възхищавате дълго време. От своя страна, той ще черпи вдъхновение от връзката си с вас. В даден момент обаче, може да ви писне от неговата артистична и непостоянна душа или от начина му на живот в стил модерно хипи.

5. Работохоликът, който можете да представите с гордост на майка си

Този мъж е образован, добре облечен, работлив, сериозен, целенасочен и много амбициозен. Родителите ви ще бъдат очаровани от него, защото ще виждат в негово лице един добър потенциален бъдещ съпруг за вас. Проблемът е, че вие винаги ще бъдете на второ място след работата му, което в даден момент може да провали връзката ви.

6. Богаташът, който може да сбъдне всичките ви материални мечти

Богатото момче или мъж ще ви кара да се чувствате като кралска особа – ще ви глези, ще ви води в най-добрите ресторанти, ще ви води на екзотични ваканции, ще ви прави скъпи подаръци и т. н. Ако излизате по-дълго време с него и решите да спестявате, накрая на връзката ви може и да съберете пари за малко жилище. Проблемът на тези мъже е, че не са много моногамни.

7. Загадъчният мъж, който може да се окаже идеалният

Тайнствените мъже са перфектни по няколко причини. Те не са женкари, не са глезльовци и не са твърде суетни. Те са интровертни, но ако решат да се открият пред определена жена, значи го правят защото наистина я обичат и имат сериозни намерения към нея. Мъж от този вид няма да ви играе игрички, няма да ви мами и няма да ви поставя на второ място в живота си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

lilimarlen ( преди 7 години )
за мен е номер 3.!.. тоз е моя жабок..;) с който ще си ходим на фитнес ще си говорим за диети протеин и мускули,,,а и всеки ще има време за себе си без да диша в врата на другия 24 4аса.. идилия без да си досаждаме!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
баба жаба ( преди 7 години )
kraska100@mail.bg ( преди 7 години )
Залагам на първият жабок, защото това е скритият принц.:) Останалите са едни...с пари.:) Много зависи вие какво търсите - принц или оня с парите?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар