IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 знака, че не сте влюбена в него, а в идеята за него

19 юли 2016 15 00

Може би просто имате нужда от любов в живота си

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Някои жени са толкова влюбени в идеята за любовта и в идеята за това да си имат гадже, че са склонни да започнат връзка с мъж, към когото реално не изпитват кой знае колко силни чувства, а просто симпатия.

Този мъж просто се е „появил на фронта“ в точния момент, показал е интерес и те са се оставили на течението...

Така тези дами запълват една празнина в живота си, но сякаш без да са направили верния избор.

След време те започват да се чудят „Това любов ли е?“.

Ето и няколко знака, че не сте влюбена в него, а в идеята за него:

1. Можете да не се сетите за гаджето си цял ден.

Ако усетите, че денят е отминал, без да сте се сетили и за секунда за вашия приятел, значи умът ви просто е зает с по-важни неща. Може би обичате този мъж, но по-скоро като приятел, а не като любим. Може би имате нужда от него в живота си, за да не се чувствате самотна, но вероятно тук не става въпрос за страстна, дълбока любов.

2. Не обръщате внимание на поведението му.

Ако вашият приятел се държи грубо, невъзпитано или неадекватно, а вие сте склонна да пренебрегнете този факт или просто да го игнорирате, вие не обичате истински този човек. Влюбената жена би се разстроила или раздразнила от лошото държание на половинката си, а не би си затворила очите за него. Може би дълбоко в себе си вие не виждате бъдещето си с този мъж и затова не ви пука за неговото поведение.

3. Той рядко присъства в мечтите ви за бъдещето.

Ако се усещате, че често си мечтаете за бъдещи пътувания и приключения, но в мечтите ви не се виждате да сте заедно с приятеля си, а по-скоро въображението ви е съсредоточено върху това къде сте и какво правите, може би наистина дълбоко в себе си не виждате бъдещето си с този мъж.

4. Имате нужда от промяна.

Ако усещате, че животът ви има нужда от промяна, но не знаете какво точно ви притеснява, може би тайната се крие в личния ви живот. Може да не сте удовлетворени от връзката, в която се намирате, но ви е трудно да си го признаете.

5. Непрекъснато сравнявате вашата връзка с тези на други двойки.

Ако често сравнявате със завист вашата връзка с тази на познатите ви двойки, които изглеждат супер щастливи, може би просто не се чувствате удовлетворена от отношенията, в които се намирате. Във всички двойки има върхове и спадове в отношенията, но най-важна е силната връзка между партньорите – ако я има, те устояват на трудностите.

6. Струва ви се, че заслужавате повече.

Не е добре да се чувствате като човек, който изпълнява благотворителна дейност спрямо партньора си. Ако смятате, че сте твърде добра за него или че той не е достоен за вас, то прекратете тази връзка възможно най-бързо. Щом смятате, че заслужавате нещо повече в личния си живот, тази връзка само ви спира да откриете истинското щастие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари