IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво очакват жените в любовта, въз основа на своята зодия?

30 юли 2016 14 30

Вижте как да подходите към своята любима

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Астрологията може да ни предложи интересен поглед и върху това какво очакват жените в любовен план, въз основа на техния зодиакален знак.

Когато става дума за любов, някои дами мечтаят за едно, а други – за съвсем различно. Разберете зодията на жената, в която сте влюбени, за да подходите по-точно спрямо нея.

А ето какво очакват жените в любовта, въз основа на своята зодия:

Овен

Жените Овен са наивни и доста доверчиви в любовта. Те искат да получават нещата бързо. Те са млади по душа и обичат да се наслаждават на приключения със своя любим. Жената от тази зодия има нужда от силен мъж, който да съответства на нейния по-агресивен характер. Тази дама е независима и конкурентна и си търси партньор, който да уважава личното ѝ пространство.

Телец

Жените от тази зодия са много любящи, но им трябва доста време, за да се убедят в намеренията на мъжа. Те разкриват душата и сърцето си трудно, тъй като търсят стабилност в отношенията. Жените Телец не биха започнали афера, за която предварително знаят, че ще е краткотрайна и не биха поддържали връзка на дълги разстояния.

Близнаци

Тези дами пулсират в ритъма на живота. Те са любопитни и обичат разнообразието. Ако обичате жена от зодия Близнаци, ще трябва да се примирите с нейната жажда за вечен купон и приключения и да ѝ предлагате такива, в противен случай тя ще се отегчи от вас.

Рак

Тези дами са малко противоречиви – те изглеждат студени, а са супер чувствителни. Ако обичате момиче от тази зодия, ще трябва да се научите да разгадавате чувствата ѝ и да ги уважавате. Тази жена е голяма романтичка и всеки романтичен жест би я трогнал.

Лъв

Тези дами са харизматични и преминават през живота с чувство за хумор и оптимизъм. Те са склонни да дадат всичко за своите взаимоотношения. Жената Лъв е предана и лоялна приятелка, но тя очаква същото от своя любим. Ако я подведете, тя ще ви изостави и никога няма да погледне назад.

Дева

Жените Дева са грижовни и съпричастни, но могат да бъдат тесногръди. Те винаги започват начисто отношенията, но ако изгубят уважение към мъжа, стават цинични. Никога не се съмнявайте в тяхната преценка – ще се обидят. Те смятат, че винаги са прави.

Везни

Жените Везни фокусират голяма част от своята енергия върху това да открият любовта. Те имат големи очаквания към мъжете в своя живот. Те си търсят партньор, който да е романтичен, грижовен и любящ, иначе смятат, че не си струва.

Скорпион

Тези жени са с много силен характер. Те са изключително страстни, но имат склонност към драмата. Ако обичате жена Скорпион, трябва да я оставите да дърпа юздите на повечето неща във вашите отношения. Тя обича да има контрол в любовния си живот.

Стрелец

Жените Стрелец са най-големите оптимистки от всички знаци. Те живеят за приключения и са супер енергични и свободолюбиви. Ако се борите да спечелите сърцето на такава жена, трябва и вие да ѝ покажете своя приключенски дух и вълнението си по отношение на живота. Тези жени обичат изненадите.

Козирог

Тези дами са търпеливи и амбициозни. Те са склонни да поставят работата над всичко останало в живота си и често трудно балансират с личния живот и кариерата си. Когато става въпрос за любов, момичето Козирог ще оцени стабилен мъж, който търси дългосрочна, сериозна връзка. Тези дами не си падат по мимолетните връзки, в които не виждат перспектива.

Водолей

Жените Водолей са смели, умни и ексцентрични. Те се влюбват наистина трудно, защото ценят твърде много своята независимост. Можете да задържите тази жена в живота си, ако я впечатлите със своя интелект и ако я провокирате.

Риби

Жените Риби са загадъчни и чувствителни. Те са склонни да живеят във фантазии и да виждат живота през розови очила, като често остават слепи за реалността. Ако обичате момиче от тази зодия, подкрепяйте я във всичките ѝ начинания, дори да са безплодни. Тя ще го оцени. Опитайте се да балансирате емоционалните ѝ състояния, които ще се колебаят между еуфория и депресия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари