IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

15 неща, които никога не трябва да казвате в леглото

28 юли 2016 15 00

Особено в разгара на половия акт

Джон Леджънд и Криси Тейгън; Снимка: Instagram

Джон Леджънд и Криси Тейгън; Снимка: Instagram

Добре е да можете да си говорите откровено за секса със своя партньор, но все пак бъдете внимателни за това, което казвате.

Секс експертката Трейси Кокс съветва кои са фразите, които не трябва да излизат от устата ви по време на полов акт, особено в разгара му.

Ето и 15 неща, които не трябва да казвате на половинката си по време на секс, ако не искате нещата да свършат зле:

1. Да, да, да, Александър!

Няма нищо по-лошо и по-грубо от това да объркате името на партньора си. Дори да сте отскоро с даден човек, трябва да свикнете да произнасяте неговото име в леглото, а най-добре изобщо не споменавайте имена.

2. Бившият ми харесваше това

Глупаво е да се хвалите с уменията си в леглото, обяснявайки че някои от „техниките“ ви са се харесвали много на предишните ви гаджета. Така само ще убиете ентусиазма на вашия сегашен приятел, който ще се усети като поредното ви завоевание.

3. Какво правиш?!

С подобен въпрос, който звучи като критика, вие само ще саботирате вашето секс рандеву.

4. Няма ли да наедрява още?!

Така намеквате, че размерът на пениса на партньора ви е под очакванията ви. С тези думи вие покосявате неговата сексуална увереност мигновено.

5. Изненада!

Някои изненади в леглото са хубави – свещи, бутилка шампанско, секси музика, но има и изненади в леглото, които ще втрещят вашия партньор. Например да го изненадате с предложение за тройка или с някакви „екстремни“ секс играчки, които не сте обсъждали преди това.

6. Може ли да побързаш?

Сексът би трябвало да е нещо приятно за вас и да не искате да свършва по-бързо. С подобен въпрос вие ясно давате да се разбере на вашия партньор, че ви липсва всякакъв ентусиазъм в спалнята.

7. Трябва да подновиш ходенето на фитнес

Подобни думи по време на секс биха прозвучали доста обидно и едва ли половинката ви ще стигне до оргазъм след подобен коментар. Важи и за двата пола – няма човек, който да се почувства добре, след като е бил уязвен по този начин, докато е бил гол в леглото.

8. Истински ли са?

Дори някой мъж да се съмнява в натуралния вид на гърдите на половинката си, ако тя не му е признала да си е слагала силикон, не е добре да я пита по време на секс.

9. Какво не е наред?

Има безброй причини, поради които мъжете не получават ерекция веднага – може да са пияни, уморени или под стрес, важното е жената да не подчертава този факт. Ако тя тръгне да изследва проблема, най-много съвсем да убие либидото на партньора си.

10. Не можеш да спреш сега!

Понякога някой от партньорите иска секс повече от другия и започва да се опитва да предизвика любовна игра. Ако това се случи, но вашата половинка учтиво ви откаже секс, не трябва да го/я насилвате.

11. Това ли беше?

Така намеквате, че сексът е бил твърде бърз и не особено впечатляващ. Дори и да си го мислите, не го казвайте на глас, звучи много обидно.

12. Трябва да вдигна телефона

Няма значение кой ви се обажда, не е редно да приемате обаждане по телефона си в разгара на секс рандеву. Така ще се окаже, че имате по-важни дела в този момент.

13. Още ли не си стигнал до оргазъм?!

За някои хора достигането на оргазъм отнема повече време в сравнение с други. Дори вие вече да сте свършили, а половинката ви още да не е – не демонстрирайте, че започва да ви става скучно, а се наслаждавайте на момента.

14. Вярно ли стигна до оргазъм? Аз не разбрах!

Не е редно да се съмнявате, че половинката ви симулира оргазъм, само защото той не е бил супер очевиден за вас. Някои хора достигат върха шумно, а други издават само една малка въздишка.

15. Ти си извратен!

Не е нужно да се съгласявате с всички секс фантазии на партньора си, но не е и редно да го/я карате да се чувства извратен, само защото желанията му/ѝ ви се струват странни. Не забравяйте, че хората имат различни вкусове, дори и в леглото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари