IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

11 знака, че сте влюбени в женомразец

2 август 2016 15 20

Той ще ви направи нещастни и няма да го промените!

Снимка: YouTube

Снимка: YouTube

Макар да живеем в 21-век и жените все повече да се утвърждават като пол в различни сфери, съществуват десетки хиляди мъже, които все още ги считат за по-низши същества и се опитват да ги унижат по всевъзможни начини, демонстрирайки своето псевдо мъжко превъзходство. Парадоксът е, че тези господа не бягат от нежния пол, а го използват за своите първични нужди.

Ако имате връзка с подобен „женомразец“, по-добре осъзнайте навреме, че той никога няма да ви удостои с уважението, вниманието и любовта, която заслужавате. Отношенията ви са токсични и само ще рефлектират върху собственото ви самоуважение и самоувереност. Време е да оставите този човек и да потърсите някой, който да се държи с вас като с истинска принцеса.

Ето и за кои знаци да гледате, за да идентифицирате „женомразеца“:

1. Не спира да ви повтаря, че „той е мъжът“

Да, вие сте жена. И какво от това? Той заслужава ли награда, заради факта, че има пенис? Ако не спира да ви припомня своята мъжественост, това е така, защото той се смята за по-висше същество от вас заради пола си или защото е несигурен относно „съкровището“ си от кръста надолу.

2. Постоянно чувате да повтаря, че жените нямат достатъчно пари и не могат да правят определени неща и т. н.

Ако не спира да говори негативно за нежния пол, то просто е време да го оставите. Реално обидните му думи са насочени и към вас – неговата партньорка. Без значение колко се опитвате да му угодите и да направите нещо „правилно“, никога няма да получите одобрението и признанието му.

3. Казва ви да мълчите, когато говори с някого

Мъжете, които мразят жените, вярват, че дамите трябва да бъдат оглеждани, а не чувани. Щом не смята, че мнението ви е важно, определено е самовлюбен женомразец.

4. Настоява, че няма да разберете определени неща, „защото сте жена“

Това е поредното доказателство, че той няма високо мнение за другия пол.

5. Избухва гневно срещу жени, които му отказват или спорят с него

Вие едва ли нагрубявате хора, които уважавате и считате за авторитети. Но според него, ако някой носи пола, няма начин да е по-умен, прав или по-добър от него.

6. Повтаря, че жените са луди

Това е защото дори не прави опит да ги разбере, а и според него не си заслужава да вярва на нито една тяхна дума. Най-лесно е да ги заклейми без излишни обяснения.

7. Твърди, че бракът е глупост и никога няма да бъде „вързан“ от някоя жена

Човек, който заявява подобно нещо, не е задължително да е самовлюбен, но е прекалено слаб, за да обича някой друг освен себе си.

8. Държи се с вас по начина, по който не бихте искали да ви третират

Прави го, за да ви дразни, защото обича да ви вижда как страдате. Мъжете, които мразят жените, обичат да ги „наказват“ по този начин.

9. Не съжалява, когато ви изневери

Според него, той не ви дължи нищо, дори вярност, затова и няма никакви угризения.

10. Няма проблем да ви използва

Според него обаче, вие му дължите всичко и той си взима своето, като ви кара да правите какво ли не, за собствената му изгода.

11. Нарича бившите си „психо ку*ки“

Разбира се, че според него те не са в ред, щом са го зарязали. Щом говори за експоловинките си така, със сигурност няма проблем да злослови и по ваш адрес.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )