IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които той не би направил, ако наистина ви харесва

14 септември 2016 15 00

Каквото и да ви говори, следете за следните червени флагове

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако един мъж наистина ви харесва, той ще се държи добре с вас – ще ви се усмихва, ще ви разсмива, ще иска да прекара повече време с вас, ще казва мили неща и ще се старае да се чувствате комфортно и щастлива в компанията му. Ще ви цени, ще ви показва уважение и ще се старае да остане в живота ви дълго време.

Всъщност трудното е да разберете дали един мъж не ви харесва. Не сме в детската градина, където момченцата с брутална откровеност казват каквото им е на ума.

И все пак има начини да разкодирате истинските му намерения. Ето и 5 неща, които един мъж, който наистина ви харесва НЕ би направил:

1. Не си прави планове с вас

Когато сте заедно, си изкарвате страхотно, но ако сте на дистанция, той сякаш потъва вдън земя. Вие инициирате някаква среща през уикенда, той се съгласява, но в последния момент си измисля оправдание и я отменя.

Не си губете времето с такъв човек, ако това е обичайното му поведение. Очевидно той няма сериозни намерения към вас и само си уплътнява времето с вас и то когато на него му е удобно.

2. Говори за други жени

В началото на една връзка е нормално да се засегне темата за бившите. Все пак още се опознавате и имате истории, които държите да споделите, за да не се повтарят стари грешки.

Ако обаче той не спира да коментира бившата си, очевидно още не я е преживял и помежду ви няма да излезе нищо истинско.

3. Правите секс, но никога не говорите за това

Сексът означава, че ви харесва, нали? Не точно. Сексът означава, че той има базови нужди и иска да ги удовлетвори. Дори да е добър в леглото и да ви доставя оргазми, това не означава задължително, че има чувства към вас.

В случай, че не се чувствате комфортно да говорите с него за това какво ви харесва, а и той никога не инициира разговор в сексуална посока извън самия акт, значи не притежава емоционалния капацитет и зрялост да бъде вашият мъж.

4. Не ви предразполага да се чувствате комфортно с него

В началото е нормално да се притеснявате за това как изглеждате, за да му се харесате. Ако обаче тези тревоги продължават и след първите месец-два и вие постоянно се замисляте, дали може да го хванете за ръка, дали трябва да кажете това или онова, дали може да се облегнете върху него и т. н., то отношенията ви не се развиват добре. Един мъж, който ви харесва и държи на вас, ще направи всичко по силите си да се чувствате спокойна и комфортно в компанията му.

5. Никога не инициира контакт

Изкарвате си добре заедно, пишете си закачливи съобщения, но те винаги са инициирани от ваша страна. Той не прави първата стъпка за нито една среща или онлайн комуникация. На практика, ако вие не го потърсите, няма и да чуете повече за него. Това означава само едно – вие не сте важна за него, а просто временно развлечение, за което той забравя минути след като срещата/разговорът е приключил.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари