IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Комплиментите, които ще му завъртят главата

22 октомври 2016 14 15

Без значение дали това е първата или 101-ата ви среща, не забравяйте да погалите егото му

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Мъжете също обичат комплименти! Тази истина ще ви помогне не само да заздравите връзката си, ако разбира се не пропускате да казвате на любимия си колко го обичате, гордеете се с него и го подкрепяте във всичко.

За разлика от дамите, които се разтапят при някоя хубава дума за визията им, мъжете предпочитат да оценят гласно качествата, таланта и силата им. Ето и кои комплименти го карат наистина да „полети в облаците“:

1. „Гордея се с теб“

Господата се вълнуват два пъти повече, когато видят че половинките им се интересуват от тяхното хоби/работа и ликуват заедно с тях за постиженията им във въпросната сфера.

2. „Приятелите ти са готини“

Всеки мъж тайно се надява гаджето да се разбира с приятелите му. И ако тя ги приеме каквито са, двамата ще може да прекарват повече време заедно, вместо той да „открадва“ ергенски вечери няколко пъти седмично.

3. „Срещата беше невероятна“

Планирането на среща за мъжа е доста стресиращо. Ето защо, когато ТЯ оцени усилията му, той се чувства като истински Супермен.

4. „Ти си най-добрият в...“

Мъжете са състезателни по природа и когато обектът на интереса им ги определи като най-добрите в която и да е сфера, те се разтапят от задоволство.

5. „Красив си“

В началото посочихме, че господата не държат да галите егото им като подчертавате визията им, но все пак не пречи поне веднъж да МУ кажете, че е красив, секси или че трудно се въздържате да не му налетите с тази секси усмивка.

6. „Чувствам се сигурна с теб“

Кратко и ясно, но отключва подсъзнателно желанието на мъжа да бъде покровител и изведнъж му порастват криле.

7. „Не знам какво щях да правя без теб“

Отново начин да го накарате да се почувства важен, полезен и най-вече необходим. Мъжете обичат да се чувстват необходими!

8. „Забавен си!“

Хуморът е важна черта, която и двата пола търсят у своята потенциална половинка. Ако му разкриете, че ви разсмива и ви е приятно в компанията му, той ще бъде горд от себе си и дори ще вложи още повече усилие.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари